Aktivna Hrvatska poziva na trening u Kostreni Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. ožujka 2023. god. u 09:27

kostrena0103

 

Dolaskom ljepših i toplijih dana dolazi i vrijeme za vježbanje na otvorenom. Tim vodećeg hrvatskog sportsko - edukativnog projekta Aktivna Hrvatska, zajedno s Turističkom zajednicom općine Kostrena, poziva na trening u Kostreni u nedjelju, 19. ožujka u 11 sati u uvali Žurkovo.

 

Za trening se potrebno prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

 

„Pozivamo sve građane Kostrene da nam se pridruže u jednosatnom treningu na kojem ćemo naučiti i savladati nove vježbe. Njima ćemo pripremiti tijelo za treniranje na otvorenom. Ovo je idealna prilika da zimu ispratimo vježbanjem!" - izjavila je trenerica Lukrecija Dragić.

 

Trening će voditi tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, a program Renata Sopek. Aktivna Hrvatska i u jedanaestoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Glavni stručni partner projekta je Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

 

Partner projekta je Podravka koja kontinuirano ulaže u unapređenje i razvoj nutritivno adekvatnih proizvoda koji potiču zdravu, uravnoteženu i održivu prehranu naših potrošača. Hidraciju za vježbače osigurava Jana kao idealan saveznik za prirodno osvježenje uz trening. Partneri projekta su INA - čista snaga, Mentalni trening, Definicija Hrane i Falkensteiner Resort Punta Skala.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.