Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Uskoro nova radionica portreta! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. ožujka 2020. god. u 19:46

birtic040320

 

Nakon prve održane radionice u 2019. godini ekipa koja je bila jako je pozitivno reagirala na dobiveno s radionice, neki drugi pitali su kada će sljedeća, i evo 4. mj 2020. godine održati će se vol. 2 portretna radionica.


Opširnije...
 
Ultra Europe objavila sedam novih izvođača Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. ožujka 2020. god. u 10:01

ultra0403

 

Jedinstveni destinacijski glazbeni festival na svijetu, festival ULTRA Europe, svoje će brojne obožavatelje danas posebno razveseliti! Imena glazbenih zvijezda koja će nastupiti na osmom izdanju festivala, od 10. do 12. srpnja na stadionu Park Mladeži u Splitu, najavljuju se mjesecima unaprijed po fazama, a upravo je danas otkriveno novih sedam imena koja će se pridružiti velikom broju već najavljenih izvođača. Above & Beyond, Dash Berlin, Dillon Francis, Joseph Capriati, Krewella, Oliver Heldens i Nicky Romero zvijezde su koje će nastupiti uživo u Splitu pred desecima tisuća svojih fanova iz cijelog svijeta, na jednoj od dvije najveće festivalske pozornice, a prema najavama organizatora, do otkrivanja novih imena, neće se morati dugo čekati.


Opširnije...
 
Stotine vježbača vježbalo u Areni Zagreb Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. ožujka 2020. god. u 11:39

zdravi0303201

 

Više od 300 Zagrepčana i njihovih gostiju odradilo je intenzivni trening u impozantnoj Areni Zagreb uz tim Aktivne Hrvatske. Ovim je događajem otvorena osma sezona pionirskog te vodećeg hrvatskog sportsko - edukativnog projekta koji je do sada aktivirao više od 35 tisuća građana Hrvatske. Statistike nisu dobre i iako nam se čini da se broj redovnih vježbača kroz godine povećao, zaostajemo za većinom europskih zemalja naročito kad su mladi u pitanju. Upravo će zato tim Aktivne Hrvatske u novoj sezoni posebnu pažnju posvetiti toj skupini građana. Generalni partner projekta je HEP.


Opširnije...
 
Hugo's Bar širi svoju bogatu ponudu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. ožujka 2020. god. u 10:26

hugo0303

 
Hugo's Bar je već pune dvije godine jedno od nekolicine mjesta u Zagrebu, čiji je tim kreativaca uspješno izrealizirao filozofiju day'n'night programa, koji je od strane gostiju, izvrsno prihvaćen. Danju ga njegov prekrasan interijer i priroda koja ga okružuje s obližnjim jezerom Jarun, čine omiljenim odredištem za jutarnju kavu, odmor s mališanima ili druženje s prijateljicama. Kada padne mrak, Hugo's postaje mjesto gdje je dobar provod zajamčen te od 2017. iza sebe ima dug popis nezaboravnih noćnih izlazaka i ludih uspomena. Karakterističan po svojoj moći transformacije, Hugo's je idealan prostor za razne vrste proslava.


Opširnije...
 
Nataša Bekvalac u petak stiže u klub H2O Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. veljače 2020. god. u 13:28

natasa1802

 

Najpoznatiju regionalnu zvijezdu, Natašu Bekvalac, krasi izvanredan smisao za humor te slovi za najduhovitiju pjevačicu među kolegicama i kolegama, a mnogi će upravo Natašu imati prilike slušati već u petak, 21. veljače u zagrebačkom popularnom mjestu zabave, klubu H20.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 344

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.