sonic1506

SONIC festival novo je ime na electro sceni Hrvatske koje će odabirom lokacije zasigurno oduševiti svoju publiku. Po prvi puta poznata Dubrovačka tvrđava Lovrjenac na dva dana postaje nezaobilazna lokacija za sve ljubitelje elektronske glazbe. Festival svoje prvo izdanje predstavlja u konceptu sunset sessiona kako bi posjetiteljima pružili nezaboravni doživljaj kako same lokacije tako i cjelokupnog eventa.

 
Na jedinstvenoj ljetnoj pozornici svoje beatove zavrtjet će omiljena imena svjetske i regionalne house i techno scene. Na SONIC festivalu će nastupiti etablirani talijanski producent i DJ Marco Faraone kao i popularni Jamie Roy koji je vrlo brzo postao jedan od go-to DJ-eva Ibize.

Na festivalu će se predstaviti i popularna regionalna imena: Danijel Čehranov, Dea Tosh, NEROA, Brigitta & MattButt.


Budite dio nesvakidašnje atmosfere u jednom od najljepših gradova svijeta i po prvi puta ikad zaplešite na podiju tvrđave Lovrjenac. Ulaznice za SONIC festival 8. i 9. rujna mogu se kupiti preko Entrio sustava.

MARCO FARAONE:


Rodom iz Toskane, Faraone je odrastao uz glazbu - otac mu je bio DJ 80-ih. Njegovim početnim pohodom na DJ-ing dominirale su brojne hip-hop ploče koje su se nalazile u njegovoj tada skromnoj kolekciji. Godinama kasnije njegov je zvuk prešao na drum n’ bass, prije nego što se na kraju ustalio na pronicljivoj tehno vibri po kojoj je danas najpoznatiji.

Faraone je postao rezident u firentinskom globalno poznatom klubu Tenax i brzo je napredovao od „početnika“ do jednog od najpriznatijih i najcjenjenijih imena modernog tehna.

Marcove produkcije krasile su neke od najcjenjenijih etiketa na sceni kao što su Drumcode, Defected i Rekids, kao i njegov vlastiti vrlo cijenjeni UNCAGE otisak.

JAMIE ROY:


Jamie Roy je netko tko živi i diše underground elektroničku glazbenu kulturu u svim njezinim oblicima. Zbog toga je brzo postao jedan od najtraženijih DJ-eva Ibize 2019.


Kao producent, prepoznat je od strane izdavačkih kuća kao što su  Repopulate Mars, Trick, Unsound, Saved, Kaluki i Under No Illusion. Sa svakim novim EP-om, Roy pokazuje suptilnu evoluciju svog zvuka dok ostaje vjeran svojim korijenima.


Bilo da svira intenzivan klupski set na mjestima kao što su Studio 338 ili La Terrazza Barcelona, ili vrti pred golemom publikom na glavnim pozornicama BPM Festivala Costa Rica ili Elrowu u Glasgowu, Roy uvijek točno zna za kojom pločom treba posegnuti kako bi ostvario najbolju vezu sa svojom publikom.

DANIJEL ČEHRANOV:


Danijel Čehranov, vlasnik izdavačke kuće Last95 Records, jedan je od najtraženijih beogradskih djeva, kao i jedan od najuspješnijih regionalnih muzičkih producenata.


Muziku je puštao na legendarnoj Dance Areni Exit Festivala, Main Stage-u Sea Dance Festivala, ali i u New York-u, Moskvi, Istanbulu i cijeloj regiji.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO