bsh1507

Najpopularniji festivalski brend BSH u petak, 15. srpnja na tvrđavu Trsat nakon dvogodišnje pandemijske pauze ponovo donosi ljetni spektakl BSH Castle. Povijesna utvrda s koje puca spektakularan pogled na Rijeku tako po četvrti put postaje velika glazbena pozornica na kojoj će nastupiti DJ zvijezde Hrvatske i regije Andrew Meller, Full Ferry, Pablo Panda i Yakka.

DJ snage predvodi DJ i producent Andrija Antić dobro poznat regionalnoj publici pod nazivom Andrew Meller. Ovaj 37- godišnjak odrastao je uz Iron Maiden i Metallicu, a poslije se okrenuo Chemical Brothersima i Prodigiju koji su mu bili omiljeni. Neizostavan dio njegove kulture je i Psy Trance, Astral Projection i drugo. Andrew je strastveni ljubitelj kompjutera i elektronike pa je tako koristeći razne programe počeo raditi svoje verzije pjesama te naučio miksati. Njegova popularnost ekstremno je porasla kada je cover hita Born Slippy benda Underworld izašao kao Reincarnation Mix i popeo se među tip 1 izdanja što je Andrewa lansiralo na mjesto trećeg producenta po prodaji pjesama na pretižnom Beatportu. Njegove kombinacije housea i techna neodoljivo pozivaju na plesni podij stoga nestrpljivo iščekujemo njegov natup na Trsatu.

Full Ferry dobro je poznato ime na hrvatskoj sceni elektronske glazbe. Tijekom svoje glazbene karijere sudjelovao je u mnogim uspješnim projektima, kombinirajući svoje DJ vještine, producentsko znanje i kreativno promoviranje događaja. Svoju debitantsku pjesmu objavio je u svibnju 2020. godine za hrvatski Dobar House. Pjesma pod nazivom Not Gonna Make You Hurt donijela je snažne plesne vibracije. U lipnju 2020. objavio je svoj prvi album House Vibra u koprodukciji s hrvatskim talentom Brunsom Layem. Prvi je to hrvatski house album ikad snimljen i pun je suradnji s poznatim regionalnim imenima kao što su Josipa Lisac, Dino Dvornik, Bolesna Braća, TBF, Duffskey.

Pablo Panda je DJ i organizator/promotor raznih događanja u Hrvatskoj. Pokretač je scene novije ere elektronske glazbe u Hrvatskoj i česti gost vrhunskih glazbenih događanja poput onog u Valenciji kada je bio warm up DJ usuret nastupu DJ zvijezde Adam Beyera.

Domagoj Jakić poznatiji kao Yakka na elektroničkoj glazbenoj sceni poznat je od 2009. godine te danas slovi za jednog od najboljih i najtraženijih hrvatskih house DJ-eva. Rado je viđen gost na nastupima diljem Hrvatske i regije te redoviti izvođač na jednom od najpopularnijih festivala u ovom dijelu Europe - Exit u Novom Sadu.

Uz nestrpljivo iščkivani party na Trsatu, BSH donosi brojne glazbene događaje na prestižnim lokacijama. Prvi od njih je drugo izadnje Zadar Sunset Festivala na Pozdravu suncu od 30. srpnja do 2. kolovoza. Zatim 12. kolovoza  BSH po prvi put gostuje u Puli u Cave Romane što će zasigurno izazvati veliku pažnju kako regionalnih, tako i svjetskih medija. Jesen je pak rezervirana za zagrebačke partije i to u Muzeju suvremene umjetnosti, tradicionalni Dia De Los Muertes halloween party te posebno slavlje devetog rođendana 17. studenog.

Ulaznice za nadolazeći BSH Trsat Castle te sva događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO