seastar2019

Prva dva izdanja Sea Stara očarala su mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvaliteti i atmosferi festivala, ljepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina. Već prošla godina donijela je mnoštvo pozitivnih noviteta od kojih se posebno isticala spektakularna glavna pozornica, Addiko Tesla stage, najveća dosad postavljena u Istri, koja je dominirala lagunom. Kroz kompleks Stella Maris dosad je prošlo više od 80.000 posjetitelja koji su uživali u nezaboravnim nastupima svjetskih i regionalnih superstarova kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople, Krankšvester i Tram 11, kao žanrova poput elektronske plesene glazbe i trapa/hip hopa koji dominiraju globalnim zvukom.

Uspjeh prošlogodišnjeg izdanja rezultirao je nominacijom za “Best Medium-Sized Festival”, odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama! Uspjeh Sea Stara savršeno se uklopio u uspjeh svih festivala iz Exitove obitelji koji su ukupno uhvatili čak osam nominacija.

Magična lokacija, svjetski poznati umjetnici i izvanredna produkcija čini ovaj festival “must see” za sve festivalske fanove.

Sea Star, dio je jedinstvene EXIT festivalske obitelji, zajedno s nagrađivanim EXIT festivalom u Novom Sadu, kao i još četiri festivala: Sea Dance u Buljarici, Crna Gora, Revolution u Temišvaru, Rumunjska, Festival 84 na olimpijskoj planini Jahorina u Bosni i Hercegovini i No Sleep Festival u Beogradu, Srbija.


Addiko Tesla Main Stage

Nazvan je prema istoimenoj pozornici koja se prvi put pojavila na Exitu 2013. godine, a na prva dva izdanja Sea Stara brojna svjetska imena su na ovom stageu uspješno prenijela užarenu atmosferu sa Exita.


Nautilus Arena

Unutar glavnog ATP stadiona smještena je druga najveća pozornica Sea Stara, Nautilus Arena. Ona prenosi duh sa Exitovih pozornica Fusion i No Sleep i predstavlja aktualni crème de la crème regije.

Magiju Exita prijenose i preostale pozornice - Jagermeister Beach Groove, Exotic Laguna, Silent Octopus. Od hip-hopa, housea, techna, preko bass, reggae i latino žanra, svatko može pronaći nešto za sebe. Ispred šeste pozornice imena Cinema na velikom platnu u visokoj rezoluciji prikazuju se sjajni filmovi, ali i najbolji nastupi s Exita. Sea Star nudi i bogat i raznolik FoodLand, inovativan cashless sistem plaćanja kao i dodatni sadržaj - umornima je dobro došla chill zona, a najizdržljivijima activity zona.

Da bi stvari zvučale još bolje, najbliži smještaj nalazi se u blizini mora, na svega 100 metara od ulaska na festival, a do najudaljenijeg ima svega 15 minuta šetnje uz more. Osim sjajno opremljenog kampa, može se rezervirati smještaj u hotelima, vilama i apartmanima u krugu od 100 metara do najviše 1 km od Sea Stara. Uz sve to, Sea Star osigurava i prijevoz autobusima iz svih većih hrvatskih gradova, a u ponudi su i paketi koji sadrže ulaznicu, smještaj i prijevoz.

Kupnja karata: https://www.seastarfestival.com/ulaznice/

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO