umag2705

Umag Music Nights, glazbeni program Plava Laguna Croatia Opena Umag, i ove će godine koncertima domaćih i regionalnih zvijezda te nastupima svjetskih DJ-eva ponuditi pravi glazbeni spektakl. Koncert otvorenja u subotu, 22. srpnja održat će jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, Jelena Rozga, koja će na turniru nastupiti po treći put. Ova miljenica publike nedavno je napunila zagrebačku i beogradsku Arenu i koreografijom i scenografijom oduševila fanove, a uoči nastupa u Umagu otkrila je: „Nastup me izuzetno veseli i uvijek se rado odazovem pozivu organizatora. ATP turnir već dugi niz godina uspješno povezuje sport i zabavu i sigurna sam da će i ova godina biti nezaboravna i očekujem naravno odličnu zabavu.”

U nedjelju, 23. srpnja zabavni ritmovi slovenske grupe Mambo Kings pretvorit će Dance Arenu, party zonu turnira, u pravi plesni podiji, a dan kasnije atmosferu će užariti hrvatski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, osebujni Let 3. Dugogodišnja karijera prepuna velikih hitova, ali i novonastala euforija zbog fenomena zvanog “Mama ŠČ”, jamče veliki interes za koncert riječke rock grupe, čiji je polufinalni nastup na službenom YouTube kanalu Eurosonga u samo 24 sata skupio više od milijun pregleda.

„Nismo još nikad nastupali u popratnom programu ATP turnira i baš se veselimo tome što ćemo participirati u jednom takvom velikom događaju i dati sve od sebe da kvalitetno zabavimo publiku i sve učesnike. Neka bude gem, set, meŠČ“, izjavio je Zoran Prodanović Prlja, frontmen Leta 3.

U utorak, 25. srpnja svoje najveće hitove izvest će jedan od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima, Crvena Jabuka, na čijim su se pjesmama generacije zaljubljivale i odrastale. I nakon više od tri desetljeća karijere popularnost im ne opada, a za njihove se koncerte uvijek traži ulaznica više.

U srijedu, 26. srpnja Dance Arena će biti domaćin fantastičnog Vida Loca partyja, koji će zvukovima Reggaetona, Hip Hopa, Popa i Pop Housea zagrijati atmosferu i biti odlična uvertira u drugi dio tjedna, kad će pozornicu preuzeti svjetski poznati DJ-evi. Prvi na redu, u četvrtak 27. srpnja, bit će pionir elektronske glazbe i jedna od značajnijih figura današnje svjetske house scene, Fedde Le Grand. Ovaj nizozemski DJ i producent već se više od desetljeća nalazi u top 50 DJ-eva prema izboru prestižnog DJ Maga. Njegovi bezvremenski hitovi, među kojima je planetarno poznati „Put Your Hands Up For Detroit“, i spektakularni nastupi na najvećim muzičkim festivalima, poput Ultra Music Festivala, Tomorrowlanda ili Untold Festivala, garancija su nezaboravnog spektakla u Umagu.

U petak, 28. srpnja pozornicu preuzima australski DJ duo Nervo. Stalne gošće najvećih svjetskih festivala uključujući Tomorrowland, Lollapaloozu, Creamfields i Electric Zoo i koautorice svjetskog hita „When Love Takes Over“ Davida Guette i Kelly Rowland za koji su osvojile Grammy, vraćaju se u Umag nakon sedam godina. Već su prvi put priredile pravu poslasticu, a zasigurno će i ovog puta njihov energičan nastup fascinirati publiku. U subotu, 29. srpnja talijanska DJ zvijezda Ludovica Pagani, čiji je prvi singl „Tiki Taka“ 2018. ostvario 4.5 milijuna pregleda na Youtubeu i čija je popularnost u neprekidnom usponu, dinamičnim nastupom zatvorit će ovogodišnji Umag Music Nights.

„Prije svega izuzetna je vijest što ćemo i ove godine posjetiteljima ponuditi vrlo atraktivan teniski spektakl s čak tri Grand Slam pobjednika. Tako ćemo u Umagu ove godine gledati Stana Wawrinku, Marina Čilića i Dominica Thiema kojima će se pridružiti probitačni Holger Rune, trenutno šesti igrač svijeta. No, dobro je poznato da je umaški turnir više od tenisa. Tako će, uz sjajna teniska imena, posjetitelji uživati i u bogatom glazbenom programu najpopularnijih domaćih pjevača te svjetski poznatih DJ-eva. Stoga pozivam sve da dođu na Plava Laguna Croatia Open Umag i ne propuste sjajne teniske mečeve i odličnu zabavu u sklopu Umag Music Nightsa“, izjavila je Arlen Brozić, direktorica Izvršnog odbora Plava Laguna Croatia Opena Umag.

Plava Laguna Croatia Open Umag već godinama odlično spaja sport i zabavu te će i ovog srpnja, uz vrhunski tenis, raznovrsni glazbeni program savršeno upotpuniti cjelokupni doživljaj. Stoga od 21. do 30. srpnja nemojte propustiti doći u Umag, a sve novosti o turniru pratite na društvenim mrežama i službenoj web stranici www.croatiaopen.hr. Ulaz na sve koncerte je slobodan.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO