Phanas Beach Bar Kostrena - Proslava 9. godišnjice - 10.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. srpnja 2020. god. u 22:00

phanas1007

 

Pozivamo vas na rođendanski party povodom 9. godišnjice Phanas Beach Bar-a, u petak 10. srpnja s početkom u 22 sata. Već se deveto ljeto družimo s vama na plaži, a to ćemo obilježiti uz hrpu dobre zabave uz Manuela Lupena & The New Religion Band.

 

Ovaj novonastali projekt Manuela Lupena donosi nam pravi tulum u kombinaciji s plesom, sviranjem udaraljki, klavira, brass sekcije, violine, pjevača i naravno interakcije s publikom. Različiti stilovi lounge glazbe, na trenutke čak i “jazzy”, Afro-Kubanski uzori, afrički ritmovi, RnB, Soul, Disco, Funk, Gospel House - neki su od glavnih inspiracija ovog sastava. Njihov fleksibilan i dinamičan pristup na pozornici zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim i savršeno će se uklopiti u svečanu ljetnu noć.

 

Već vruću atmosferu će dodatno zagrijati i nastupi atraktivnih plesača i plesačica iz Diamond Soul Entertainment, a sve to će začiniti i light show koji priprema dboki Sound & Light (rasvjeta vjenčanja, disco boki).

 

Glazbu će iste večeri birati i već dobro poznati Phanas rezident DJ Mickee.

 

Osim dobre glazbe i odlične atmosfere, očekuju vas i zanosne hostese i bogate nagrade te litre hladnog Red Bull-a i The Botanist gina. Ovaj gin u proizvodnji koristi devet klasičnih sastojaka za gin, plus 22 divlje izvorne biljke za Islay koje su ručno brane na vjetrovitim brežuljcima, tresetištima i Atlantskoj obali. Rezultat je vrlo karakterističan, složen, cvjetni gin s izvanrednim završetkom. The Botanist se ističe kao istinski zanatski, ručno rađen gin uz dašak bilja Islaya u svakoj čaši.

 

Naoružajte se dobrom voljom i od 22:00 sata zabavljajte se do dugo u noć u Phanas Beach Baru i proslavite s nama!

 

Vidimo se na plaži! ;)

 

Ulaz je slobodan.


Info i rezervacije stolova: 091 926 48 01

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.