phanas2906

Ljeto je stiglo pa smo se tako i mi prebacili u ljetno raspoloženje, te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite na otvorenju sezone Phanas beach bara Kostrena u petak 29.6.2018.! Vrućinu gradskog asfalta odlučili smo zamijeniti osvježenjem pod vedrim nebom na plaži i opuštanjem uz more!

Za vas smo pripremili hrpu dobre zabave uz Tribal Drum Dance i vruće plesače i plesačice iz Diamond Soul Entertainment i atraktivni light show, a za glazbenu podlogu zaduženi su naš već dobro znani DJ MICKEE i DJ MIKE&ME!

Mihael Mataković poznatiji pod pseudonimom MIKE&ME, DJ je i producent koji je već kao teenager počeo nastupati i pokazivao ambicije kvalitetnog DJ-a. Nedugo nakon toga, dobio je priliku nastupati u kultnom zagrebačkom Aquariusu te su nakon toga uslijedili brojni nastupi u velikim klubovima i na festivalima (Aquarius, Mansion, Groove, Opera Club, Forestland Festival, Ultra Europe, MTV Summerblast...) DJ MIKE&ME se također može pohvaliti trakom koju je izdao na Armada Music (izdavačka kuća Armin Van Burren-a) te podrškom od samog vrha popput Fedde Le Grand-a, Feenixpawl-a i mnogih drugih.

FB page: https://www.facebook.com/mikeandmedj/

Otvorenje će upotpuniti zanosne hostese i bogate nagrade, litre hladnog Jägermeistera i Red Bull-a te odlična party atmosfera. Naoružajte se dobrom voljom i od 22:00 sata zabavljajte se do dugo u noć u Phanas Beach Baru na otvorenju ljetne sezone!

Info i rezervacije stolova: 091 926 48 01


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO