crazy0708201

Pandemija korona virusa neke je usporila, neke kompletno zaustavila, ali neke i pokrenula. Tako nam ove godine, 7. i 8. kolovoza dolazi nova ludost na sjeveru Hrvatske. Novi festival elektronske glazbe, nova prilika za kontinentalno plesanje. Crazy Island Festival ambiciozan je projekt ekipe kojoj su već postojeći festivali bili malo previše „fini“. Kako nam kažu organizatori „htjeli smo nešto novo, nešto ludo i divlje, nešto čime ćemo moći pokazati publici da je okej biti drugačiji. Crazy Island je mjesto gdje su svi dobrodošli, mjesto gdje se svi mogu osjećati kao kod kuće“.

Ono u čemu se Crazy Island Festival posebno ističe je lokacija njegovog održavanja. Na Otoku Mladosti u Ludbregu, točno u centru grada, u oazi zelenila. Mostom odvojen od glavnih prometnica, Otok Mladosti idealno je mjesto za održavanje koncerata i festivala. Točno ste u centru grada, a imate osjećaj da ste kilometrima udaljeni.

Publiku će na festivalu zabavljati sad već dobro poznata imena iz industrije: Lukas Inneman, Lorenzo, Timo G i Noel Holler, ali i brojni drugi dolaze u kolovozu u Ludbreg i nadaju se vidjeti vas u što većem broju. Još bolje, Early Bird ulaznice su puštene u prodaju ovaj tjedan te ih možete naći u sustavu Eventim, ili na web stranicama Crazy Island Festivala.

Ostanite sigurni. Ostanite ludi.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO