Opera Club Zagreb - Mark Knight - 06.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. listopada 2017. god. u 22:00

opera0610

 

Dj, producent, vlasnik izdavačke kuće i biznismen; Mark Knight je dokazano rijetka vrsta glazbenika. Drugi najprodavaniji Beatportov umjetnik svih vremena, njegova karijera proteže se duže od desetljeća s izdanjima u raznolikim izdavačkim kućama: Suara, 1605, Stereo i naravno njegov Toolroom. Knight, koji je nominiran za Grammyja, oduvijek je bio jedan od najcjenjenijih i najuspješnijih međunarodnih izvođača u glazbenoj industriji, a svake godine nastavlja gurati granice i postavljati nove standarde.

 

Njegova izdavačka kuća Toolroom osnovana je 2004. godine, a odgovorna je za postojanje mnogih muzičkih talenata na glazbenoj sceni. Toolroom je 2016. godine promijenio fokus sa pjesama na razvoj umjetnika i objavljivanje albuma, a to je bio jedan od Knightovih priorireta. Toolroom je dominirao Beatport ljestvicom više od deset godina sa svojim naprednim razmišljanjem o house i techno glazbi, ali i o albumima koji se stvaraju.

 

Uz sve to, Knight je nastavio graditi svoju popularnost na radiju, a Radio Toolroom sada dosiže više od 13,5 milijuna slušatelja u 60 zemalja širom svijeta, dok je na iTunesu taj radio ušao u TOP 20 najutjecajnijih podcast-a. Mark Knight također ostaje vjeran svojim turnejama diljem svijeta na najprestižnijim lokacijama i festivalima.

 

VIDIMO SE 06.10. U OPERI!

 

WARM UP: DANCElectricPHILIPE

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.