Opera Club Zagreb - Disciples - 07.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 07. travnja 2017. god. u 22:00

disciples0604

 

Svjetski poznati DJ trio Disciples ovog petka, 7. travnja najavljuje najljepši početak vikenda u zagrebačkom klubu Opera. Glazbenicima iz Londona, koji su svjetsku glazbenu scenu pokorili hitom How deep is your love u suradnji s najtraženijim svjetskim DJ-om Calvinom Harrisom, ovo je prvi nastup u Hrvatskoj. Iznimno se raduju provodu u jednom od najpoznatijih urbanih zagrebačkih klubova gdje će posjetiteljima izvesti neke od svojih hitova kao što su They don't know, Daylight i drugi.

 

Prvi veliki hit ovog DJ tria bila je upravo pjesma They don't know koju je postaja BBC Radio 1 proglasila pjesmom dana. Njihov zajednički hit How Deep Is Your Love našao se na 2. mjestu na ljestvici hitova u Velikoj Britaniji te 27. mjesto na Billboardovoj Hot 100 ljestvici. Nastupali su na mnogim prestižnim lokacijama i festivalima diljem svijeta poput Londona, New Yorka i Ibize, a ovog petka po prvi će puta rasplesati hrvatsku publiku u srcu Zagreba.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.