Museum Katran - Rođendan R'N'B Confusiona - 20.04. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. travnja 2018. god. u 22:00

katran2004

 

Bilo je to doba kada se izlazilo srijedom. Domaća se hip-hop scena već bila zakuhala, a rime Bolesne Braće i Tram 11 su znali i oni najmanji klinci u kvartu. RNB Confusion, prepune srijede u Gjuri 2, Piranhi i Mansionu sjećanja su koja danas izazivaju žmarce koji se poput vala ugode pomiješanog s neizbježnom nostalgijom šire kralježnicom, tadašnjih tinejdžera, danas nešto zrelijih članova ove naše urbane gradske zajednice.

 

U jeku ovih zagrebačkih dana, politički ne tako sjajnih kao što je to odavala tadašnja scena, prije otprilike 15 godina, na vrata noćnog života metropole zakucali su mladi entuzijasti, s vrećom energije, ambicije i jednakom količinom dobrih ideja. 05.03.2003. godine rođen je RNB Confusion u tada kultnom Gjuri 2. Legendarne srijede u Piranhi, potom i Mansionu, redovi do Ribnjaka ispred Gjure 2, nastupi Ede Maajke, Bolesne braće, Tram 11, Nereda i Stoke, Divasica, Ivane Kindl, Frenkija, Elementala, Connecta, TBF-a, Nine Badrić kao i Montella Jordana, Blackstreet, Nina Sky... Sve je to danas legendarni RNB Confusion, klupski program koji 20. travnja slavi svojih (prvih) 15. godina na 4 tematska floor-a u Katranu.

 

U iščekivanju 15. rođendana čije je veliko slavlje zakazano za 20. travnja 2018. u Katranu, ekipa RNB Confusiona u suradnji sa Jägermeister ponosno najavljuje goste svog mini festivala, pa će tako na glavnom "Its Ya Birthday SSI flooru" uz DJ nastupe Bizze i Indyja nastupiti jedan od najboljih londonskih r&b klupskih crewova Shorebitch koji dolazi u sastavu MC Roxxane i DJ Mem. Na "Who Run The World? Gilrs Podmornica Flooru" highlight većeri bit će karaoke uživo na temu Beyonce vs. Rihanna koje će voditi Remi iz Elementala, a za DJ pultom društvo će joj raditi DJ Ela. Na "It Was All A Dream Flooru u Museum" nastupit će originalna RNB Confusion postava s Dj Oli Dobollijem i Dj Zrnom koji će nas odvesti na glazbeno putovanje do samih početaka RNB Confusiona, Gjure 2 i Piranhe. Na posljednjem katu Katrana, u sklopu "Rockstar Floor-a @ Lovačka soba" za sve ljubitelje novog trap zvuka nastupit će po prvi put u DJ ulozi
Riđi Riđ iz High 5 te Tikach službeni DJ Kuku$ Klana.

 

Nekoliko iznenađenja posjetitelji će otkriti tek na samom rođendanu, a Super Early Bird ulaznica po prvoj cijeni od 45 kn još malo ima u sustavu Entrio.hr.


RNB CONFUSION u Katranu priprema mini festival i r'n'b praznik u Zagrebu, a partyiji zagrijavanja kao uvertira u XV. rođendan biti će onaj u klubu Opera zakazan za 23. ožujka, te u suradnji sa klupskim brandom Amnesia 06. travnja u klubu Johann Franck.

 

RNB CONFUSION XV BIRTHDAY FESTIVAL
powered by Jägermeister
@ KATRAN

 

ITS YA BIRTHDAY MAIN FLOOR - SSI

 

DJ BIZZO BODEGA
DJ INDY
VERY SPECIAL GUESTS: SHOREBITCH CREW FROM LONDON (DJ MEM & MC ROXXANE)

 

WHO RUN THE WORLD? GIRLS FLOOR - PODMORNICA PENETRATOR m5-72

 

LIVE KARAOKE: BEYONCE vs. RIHANNA - Obavezne unaprijed prijave za karaoke: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
(Gl.nagrada: Nastup na RNB Confusion-u + Stol i Boca Pića za tebe i društvo)
HOSTED BY: REMI (ELEMENTAL)
DJ ELA

 

IT WAS ALL A DREAM FLOOR - MUSEUM

 

DJ OLI DOBOLLI
DJ ZRNA

 

ROCKSTAR FLOOR - LOVAČKA SOBA

 

RIĐI RIĐ (HIGH 5)

TIKACH (SLUŽBENI KUKU$ KLAN DJ)

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.