metropolis0811

Iza ugla u Novom Zagrebu čuje se muzika, a generacije raznih godišta već par godina dobro se provode na koncertima i eventima u Metropolis clubu! Crvena jabuka u posebnom novozagrebačkom điru ovoga kluba zabaviti će sve poklonike njihovih hitova 08.11.2019., a sam klub će sa svojom publikom proslaviti sedam godina uspješnoga rada. Popularna Crvena jabuka band koji je stalno na turneji ovom prilikom uživo će i odsvirati hitove za sve generacije. Metropolis club poznat je po svojoj prilagodbi najrazličitijim vrstama partija, no i mjesto za zabavu, gdje su svoje utočište pronašli svi poklonici nekadašnjih zagrebačkih đireva kojima su se još priključile i mlađe generacije-ljubitelji glazbe iz 80tih i 90tih godina!

Nakon mnogih tematskih partya, koncerata, plesnjaka, sportskih natjecanja, domjenaka, kvizova i hrpu fešta odlučili su i oni proslaviti sa svojom publikom godišnjicu.  Znali su pomaknuti granice zabave odvesti publiku u razno razne priče, a ono što je kako kažu njima samima bitno je da su stvorili novozagrebački ili zagrebački đir i vratili atmosferu dobrog druženja nekadašnjih kultnih zagrebačkih klubova koje su i sami pohodili. Zato su svoju sedmu godinu odlučili proslaviti uz muzičko-voćnu poslasticu legendarnu Crvenu jabuku-band koji je nastao sredinom osamdesetih u Sarajevu. Crvena jabuka i dan danas ne silazi sa vrha glazbene scene. Preko deset studijskih albuma, nekoliko uspješnih kompilacija, brojne turneje i veliki hitovi „Bježi kišo s prozora, S tvojih usana, Ima nešto od srca do srca, Da nije ljubavi i mnogi drugi, čine Crvenu jabuku i danas jednim od najpopularnijih pop grupa.

U preko trideset godina djelovanja, 'Jabuka' je iznjedrila bezbroj hitova, a ni nakon više od tri desetljeća njihova popularnost ne jenjava, i za koncerte se uvijek traži mjesto više. Uz njihove pjesme odrasle su i zaljubljivale se generacije, a pjesme poput 'Tamo gdje ljubav počinje', 'Tuga, ti i ja', 'Nekako s proljeća', 'Tvoga srca vrata', 'Bježi kišo s prozora', 'Volio bih da si tu', Sviđa mi se ova stvar", „Ima nešto od srca do srca", „To mi radi", ostale su hitovi i dan danas. Prisutni su  na muzičkoj sceni od 1985. godine, čini se neprolaznu popularnost stekli su izdavanjem trećeg albuma "Sanjati" 1988. godine, koji je smatran za jedan od najboljih pop-albuma na prostorima bivše Jugoslavije, te novim albumom "Tamo gdje ljubav počinje" slijedeće godine, koji je donio nove hitove. Bogata koncertna aktivnost širom regije utvrdila je njihovu popularnost i zato ne čudi što su i danas njihove pjesme popularne i prisutne kao što su bile i osamdesetih godina i što ih slušaju sve generacije, a mnogi ih još smatraju za najromantičniji bend na ovim prostorima. Novi album objavljen krajem prošle godine 'Nocturno' na prvom je mjestu najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, čime su pokazali da još uvijek veliki miljenici publike.

https://www.youtube.com/watch?v=pXrSaUL9dD8&list=RDpXrSaUL9dD8&start_radio=1&t=8

Njihovi koncerti obilježeni su uvijek s odličnom atmosferom, gdje zajedno pjevaju sa publikom, a neki od kadrova s nedavnog ljubljanskog koncerta poslužili su i u najnovijem spotu nastalom u produkciji Stella Filma Autor pjesme "Pijane noći" je Mirko Šenkovski Geronimo, ujedno i producent cijelog albuma "Nocturno" koji je osim na CD-u nedavno objavljen i na vinilu.

https://www.youtube.com/watch?v=LIjcT54PJPc

Crvena jabuka jedan najdugovječnijih i diskografski najaktivnijih pop rock bendova u regiji neumorno nastavlja turneju po regiji i inozemstvu, a za ovu veliku feštu pripremaju provod za pamćenje. Uz sam koncert, DJ dvojac DJ Sish i DJ Samir dobro poznati mnogobrojnoj publici koja subotnje koncertne večeri provodi u Metropolis clubu  dobro će rasplesati sve posjetitelje na hitove 80tih i 90tih, a u klubu kažu da za svoju vjernu publiku još pripremaju i pokoje iznenađenje.

Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji nabavite u sustavu www.eventim.hr i www.entrio.hr, a na dan koncerta po 90 kuna.

Kako je u Metropolis clubu zadnjih godina redovito  znala biti gužva, a za ovu obljetničku proslavu imaju ograničen broj karata, savjetujemo da svoje ulaznice nabavite na vrijeme i pripremite se za puno pjesme i plesa!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO