crazy2022

Sa zadovoljstvom smo primili potvrdu da je 30.07.2022. novi termin najluđeg elektroničkog festivala kontinentalne Hrvatske - Crazy Island Festivala. Originalno planiran za 2020. godinu, Crazy Island Festival ambiciozan je projekt ekipe glazbenih entuzijasta koja, uz punu podršku Turističke Zajednice područja Centar Svijeta (ex TZ Ludbreg) nakon pomnog planiranja, pokreće projekt fokusiran na elektroničku plesnu glazbu s ciljem pružanja nečeg novog, svježeg i otkačenog.

Organizatori kažu: 'Htjeli smo nešto novo, nešto ludo i divlje, Crazy Island je mjesto gdje su svi dobrodošli, mjesto gdje se svi mogu osjećati kao kod kuće, bezbrižno plesati do ranih jutarnjih sati i biti svoji - festival gdje je cool biti drugačiji.'
Crazy Island Festival posebno ističe lokacija njegovog održavanja: Otok Mladosti u Ludbregu. Smješten u oazi zelenila, okružen jezerom, mostom odvojen od glavnih prometnica, Otok Mladosti je idealno mjesto za održavanje koncerata i festivala. U centru ste grada, a imate osjećaj kao da ste kilometrima daleko od civilizacije.

Kao jedan od glavnih partnera Festivala, Turistička Zajednica područja Centar Svijeta sudjelovat će u pripremi i realizaciji festivala, a ljetne aktivnosti koje pripremaju za vrijeme trajanja festivala sigurno će upotpuniti doživljaj Festivala, a možda i outdoor događanjima «nagovoriti» i pokojeg neodlučnog ljubitelja elektroničke glazbe na ljetnu avanturu u Ludbregu.

Crazy Island Festival sastoji se od glavnog eventa 30. srpnja na Otoku Mladosti u Ludbregu, te Crazy After Piknika 31. srpnja čiju lokaciju održavanja, za sada organizatori drže u tajnosti. Ono što se sigurno zna, lokacija Crazy After Piknika bit će savršena nadogradnja prvog dana festivala: open air lokacija u Ludbregu, koja svojom atraktivnošću zove na cijelodnevni boravak i druženje!


Popis Izvođača na Festivalu je znakovit: prevladavaju afirmirani hrvatski DJ-i, najjači lokalni DJ-i, te nekoliko intrernacionalnih imena koja će savršeno upotpuniti zamišljeni "sound" festivala.

Line up prvog dana festivala predvode:


Tom Bug, omiljeni hrvatski DJ i producent koji kroz svoj projekt "Dobar House" (istoimeni event, izdavačka kuća i radio emisija) promovira široki spektar house glazbe, od veselih soulful traka do čvrstih underground ritmova. Svojim upornim radom i talentom, osigurao je svojem projektu rezidenciju te stalne evente u nekim od najpopularnijih zagrebačkih klubova, pa je u proteklih godinu dana Dobar House protutnjao klubovima kao što su Masters, Aquarius te novo omiljeno okupljalište underground šminke: Peti Kupe. No, i van svog projekta nastupa na najvažnijim regionalnim eventima i u klubovima. Njegova emisija na zagrebačkom Radiu 808, sve je popularnija te postaje sve utjecajnija u medijskom svijetu, a kroz izdavačku kuću, objavljuje trake i remixeve, kako domaćih, tako i internacionalnih autora, te zauzima sve više prostora na top listama elektroničke glazbe.

Dave Manali rođen u Italiji, odrastao je u najvažnijem i najznačajnijem razdoblju klupske glazbe, posjećujući klubove i mjesta, tražeći i istražujući drugačiji zvuk plesne glazbe.

Njegovo profesionalno iskustvo u DJ-ingu počinje davne 1997. godine kada je prvi put svirao u Super Clubu AMBASADA GAVIOLI.

Ovaj događaj označio je početak njegove profesionalne karijere: Valentino Kanzyani, umjetnički direktor kluba, primijetio je njegov talent i Dave je ubrzo postao stalni DJ u klubu u kojem je radio nekoliko godina, svirajući i učeći o glazbenom biznisu i elektronskoj glazbenoj sceni.

Tijekom godina imao je priliku izbrusiti svoje sposobnosti i unaprijediti svoje znanje nastupajući zajedno s međunarodnim umjetnicima kao što su DAVID MORALES, ROGER SANCHEZ, FRANKIE KNUCLESS, MARSHALL JEFFERSON, BOB SINCLAIR, MARK KNIGHT, AXWELL, NIC FANCIULLI, DJ CHUS, DAVID PENN, ATFC, DJ PIERRE, RUSSELL SMALL, BARBARA TUCKER, ULTRA NATE, LISA MILLETT, KATHY BROWN i još nekoliko drugih.

Trenutno pokreće svoj novi klupski projekt We Play House, a konstantan je i u objavljivanu svoje autorske glazbe koja se redoviti nalazi na playlistama internacionalnih superstar DJ-a te na Beatport i TRAXXSOURCE top listama.

Yakka je višestruko nagrađivani hrvatski DJ i producent, jedan od najaktualnijih house DJ-a regionalne scene, rezident DJ BSH events kolektiva i LMF Festivala. Vlasnik je Beatality Records etikete uz koju broji i velik broj izdanja za strane izdavače (Pacha, King Street,Deeperfect, Casa Rossa Cruise Music i mnoge druge).

Neke od istanknutih producentskih suradnji ostvarenih s imenima svjetske house scene uključuju imena kao što su Barbara Tucker, Blaze, Dj PP, Adrian Hour, Angelo Ferreri, Demuir, Gary Caos, a valja istaknuti službene remixe za domaća imena glazbene scene; Detour, Ivana Kindl, Nipplepeople, Krankšvester, Mangroove, Mario Huljev, Anna Moor, Artemija Jelas, Vlajić & Dedić.

Elena Mikac mlada je DJ-ica nove generacije koja je na scenu stupila 2020. godine. Kreativni je dio ekipe iza Dobrog Housea, a sve veći interes za njezinim angažmanima opravdava njen široki opus sve od disca i housea do minimala i progresive-a. Također je suvlasnica diskografske kuće Dobar House, koji osim što izdaje kvalitetnu house glazbu, organizira i brojne fantastične evente, čime je hrvatskoj elektroničkoj glazbenoj industriji dan značajan poticaj.

Uz navedena imena, na glavnom eventu festivala nastupiti će Pintha InDaHouse, Varaždinac sa stalnom zagrebačkom adresom, čije je djelovanje preraslo okvire hrvatske sjeverozapadne scene, a trenutno je rezident popularnog klupskog programa Tech Room, te izvršni producent istoimene emisije na Radiu 808.

Listu natavljaju mladi islandski DJ Agust, te neki od najboljih mladih DJ-a sjeverozapadne scene: Johnny Costa, Simon M, Ferry van Hren, DEEL Capo.

O drugom danu Crazy Island Fesativala - Crazy Aftre Pikniku više u slijedećoj objavi!

Sve informacije o smještaju i popratnim sadržajima možete naći na službenoj stranici festivala crazyislandfestival.com

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO