rnb040223

Od svojih skromnih, ali hrabrih početaka, kada je 5.3.2003. kročio na urbanu scenu, RNB Confusion je izrastao u najuspješniji klupski projekt u Hrvatskoj. I dan danas sjećanja na nezaboravne tulume srijedom u Gjuri 2, Piranhi i Mansionu izazivaju žmarce koji se poput vala ugode pomiješanog sa neizbježnom nostalgijom šire kralježnicom, tadašnjih tinejdžera, danas nešto zrelijih članova ove naše urbane gradske zajednice.

2022 godina je bila jedna od boljih za RNB Confusion! Ukupno se održalo 30 RNB Confusion partyija i Zagrebu, Krku, Rijeci i Puli sa preko 20 000 posjetitelja u 2022 godini. RNB Confusion svoje drugo desetljeće proslavit će kroz više različitih događaja pod sloganom „RNB Confusion XX“ kroz cijelu 2023 godinu.

Uvodni party povodom 20 obljetnice rezerviran je za premijerno izdanje RNB Confusiona u klubu Peti Kupe u subotu 4 veljače. U Petom Kupeu posjetitelji moći će se prisjetiti najboljih trenutaka iz duge 20 godišnje povijesti RNB Confusion-a u sklopu foto izložbu „Places + Faces + Artists“, nakon koje slijedi party. U sklopu tematske večeri „Back In The Day“ gostovat če DJ CLK iz Londona čiju bogatu karijeru krase nastupi uz bok najvećih glazbenih zvijezda poput Amy Winehouse, Rihanne, Mark Ronsona, Chris Browna i Idris Elbe. Svoje DJ vještine i mixeve DJ CLK prezentira u sklopu najvećih radio i tv emisija kao što su BBC 1 Xtra i MTV Lounge. Kako se radi o tematskoj večeri „Back In The Day“ u sklopu koje prezentiramo najbolje iz naše bogate povijesti, vrijedi spomenuti da je DJ CLK bio prvo inozemno gostovanje na RNB Confusion partyiju davne 2004 godine u klubu Gjuro 2.

Početak izložbe biti će u 21h, dok će after party krenuti od 22h.

Ulaznice za prvi RNB Confusion party u 2023 g. dostupne na Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO