lisinski2410

Petra Grašu i Danijelu Martinović zajedno možemo jako rijetko vidjeti. Zadnja dva puta kada smo imali prilike čuti kako skupa zvuče publiku su ostavili bez daha. Petar i Danijela već za nekoliko dana pripremaju nam pravo glazbeno iznenađenje. Bez trunke razmišljanja, najpopularniji hrvatski glazbenik, prihvatio je poziv svoje voljene i Vladine Zaklade „Hrvatska za djecu“ pa će joj se tako pridružiti na pozornici Lisinskog u četvrtak, 24. listopada na koncertu naziva Neopisivo.

Punih deset godina prošlo je od prvog zajedničkog dueta pjevačkog para Petra Graše i Danijele Martinović. Tada su u Ljubljani ispred više od dvije tisuće ljudi otpjevali Magazinov hit „Sve je plavo“, a za zagrebačku publiku spremaju pravi glazbeno - emotivni spektakl.

„Nema ništa ljepše za mene nego imati mogućnost pomoći djeci. Kada se tome pridoda Danijela i dvorana Lisinski, ispunjeni su svi uvjeti da to bude jako lijepa i posebna večer.” - istaknuo je Petar Grašo.

Sav prihod od prodanih ulaznica sa zagrebačkog koncerta namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti koji je neprofitna udruga u koju se dobrovoljno udružuju udruge s članovima oboljelim od rijetkih bolesti, pojedinci oboljeli od rijetkih bolesti te osobe s invaliditetom nastalim kao posljedica rijetke bolesti.

„Izuzetno sam počašćena i sretna što me sestra pozvala da budem dio ove lijepe večeri. Sigurna sam da će biti, kako i sam naslov koncerta kaže - Neopisivo.” - izjavila je Danijelina sestra, Izabela Martinović.

Ova glazbena čarolija posljednjih je mjeseci mnogobrojnu publiku diljem Hrvatske vodila kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, sve prožeto elementima irske te pop glazbe. Doživjeti novi koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije, na mnoge je ostavio neopisivo snažan dojam. Cilj je, kroz ovo glazbeno putovanje, podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija te ih učiniti sretnijima.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića te Gradske skupštine Grada Zagreba. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO