Karolina Rijeka - Pozdrav Apsolventima - 10.03. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. ožujka 2017. god. u 23:00

karolina1003

 

Dragi studenti, a posebice oni koji to uskoro neće biti! Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci organizira vam još jedan nezaboravan OPROŠTAJNI party i to u čast apsolvenata Ekonomskog fakulteta i cijelog Sveučilišta.

 

Možda ste uspjeli položiti zadnji ispit, ali pitanje je tko će uspjeti proći onaj najvažniji – ispit zabave i to opet u najboljem klubu Karolina bar 10. ožujka 2017. godine od 22h! Tradicionalno će vas zabavljati DJ Macola sa svojim provjerenim setovima domaćih i stranih hitova.

 

NA AKCIJI:

Medica & Borovička 10kn
Jack 0.7 + 1l Cole 420kn
Jäger 0.7 + 1L Cole 350kn
Finlandia 0.7 + 1L soka 300kn

 

A za sve vas koji su tijekom godina studiranja uvijek težili odličnim rezultatima, imamo i NAGRADU. Naime, Collegium Putovanja i ovaj puta nagrađuje sretne dobitnike koji imaju priliku osvojiti Collegium Spring Break Festival 2017 - BUDVA i Student Island 2017. - Zakynthos / Lefkada.


Pozivamo sve studente, one koji se tako osjećaju i one koji to uskoro neće biti da zadnji puta s nama dožive studentski život.

 

Vidimo se!

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.