Karolina Rijeka - Carl Maxx - 13.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. listopada 2017. god. u 23:00

 

U petak 13. listopada ponovo u Karolinu stiže poznato lice HR DJ scene - DJ CARL MAXX. Carl Maxx je jedan od najpoznatijih DJ-a u HR, aktivan na sceni već više od 15 godina. DJ koji je potekao iz generacije koju prije svega vežemo uz najpoznatiju party destinaciju u HR - plažu Zrće. U posljednjih 10ak godina, kroz nastupe iza DJ pulta Aquariusa i Papaye bio je dio ekipe koja je kreirala priču o tom prestižnom mjestu. Najveći trag ostavio je u gradu iz kojeg i dolazi, gdje je dugo radio kao rezident kultnih klubova zagrebačkog Saloona, Gjure i Mansiona.

 

Svoje setove vrtio je na nastpima uz Axwella, Fedde Le Granda, Armina Van Buuren, Hardwella i mnogih drugih, a u svoju referencu stavlja apsolutno najveće i najpoznatije klubove u regiji te megaspektakle poput Kinky Malinki u Londonu, Ultra Europe festivalu u Splitu i Ultra Beach Party-u na Hvaru gdje je nastupio kao dio DJ dua Golddiggers.

Iako osobno preferira house glazbuu svojim setovima, osjete se utjecaji različitih glazbenih stilova, što ne čudi, obzirom da je poznat kao DJ koji nikada nije bio rob jednog žanra.

Svako gostovanje Carl Maxxa u Karolini obilježila je sjajna atmosfera, prepun i rasplesan podij. Recept je uvijek isti - house prije svega uz 'bits & pieces' svega što je potrebno za odličan party do jutra!

 

Piće večeri je hladni Jack Daniels :-)

Svi ste pozvani! Vidimo se u Karolini!

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.