Karolina Rijeka - Brucošijada Medicinskog Fakulteta - 17.11. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. studenog 2017. god. u 23:00

karolina1711

 

Drage kolegice i kolege, iznimna nam je čast pozvati vas na ovogodišnju Brucošijadu Medicinskog fakulteta u Rijeci! Kao i svake godine, medicinari ne posustaju unatoč kolokvijima koji se protežu iz tjedna u tjedan i iz dana u dan. No ono što brucošima treba pokazati je da se može i s pauzom od učenja anatomije položiti sve! :D Ovaj put radi se o jednom petku navečer i to 17.11. u 22.00 sata.

 

Da vam ovaj kratki izlet iz sobe ne bi bio samo do obližnje pekare, potrudili smo se napraviti party za zaboraviti sve brige ovog svijeta. Glavni akteri zaduženi za zabavu bit će Caffe bar i Night bar Karolina te DJ Macola. Za još bolju atmosferu organizirana su i brojna pića po promotivnim cijenama. Stolove možete rezervirati na broj 091/490-4042 uz uvjet uzimanja jedne boce po vašoj želji.

 

Očekujemo vas u što većem broju jer ako niste znali, legenda kaže da onaj tko ne dođe na svoju brucošijadu pada anatomiju.

 

Vidimo se ;)

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.