Posebno zadovoljstvo nam je predstaviti po prvi puta u Gjuri vrhunskog hrvatskog dj-a i producenta DJ. KID a.k.a Hrvoje Planinić, kojeg pamte pogotovo starije generacije po izvanrednim after party-ima još za vrijeme Sokola, Saloona i po brojnim nastupima sa mnogim poznatim imenima svjetske scene u klubovima širom hrvatske. Hrvoje je omiljen među publikom, njegovi setovi su plesni i razigrani, no da ga puno ne hvalimo, dođite i uvjerite se i sami u petak na samog Svetog Nikolu, ponesite čizmice i zaplešite sa nama.


Hrvoje Planinić a.k.a. DJ KID, rođen je 30.01.1983. u Zagrebu. Prvi doticaji s elektronskom glazbom započinju još u djetinjstvu kada je slušao Queen, Billy Idol, Inexs, Michael Jackson, Eurythmics. Zahvaljujući starijem bratu upoznaje elektronsku glazbu. S navršenih osamnaest godina kupuje svoje prve gramofone, te tako kreće stvarati svoje glazbene poteze. Ubrzo su uslijedile brojne gaže po zagrebačkim klubovima poput Gap-a, Lapidarija, Sokola, Otv-a i No1-a.

U 2002. godini dobiva rezidenciju na after partyima u zagrebačkom klubu 'Sokol' gdje stječe veliko znanje i iskustvo svirajući svaki vikend po više od šest sati. U isto vrijeme sve češće svira u klubu No 1 i Fanatic gdje dolazi na glas kao jedan od talentiranijih hrvatskih house dj- a.

Godine 2004 na ljeto gostuje u klubu Porat. U 2005. godini DJ Frx ga zove da mu se pridruži u subotnjem programu 'Club Culture' u klubu Aquariusu gdje postaje rezident. Ljeto 2005. provodi na Beck's turneji unutar koje nastupa po cijeloj hrvatskoj obali (Aurora – Primošten, Veneranda – Hvar i Umag ATP). U 2006. počinje suradnjom s Anitom Djuzel koja mu omogućuje rezidenciju na 'Famous' partiju.

Nedugo nakon toga odlazi u Englesku gdje dobiva priliku svirati na oxfordskom balu uz Jaques Locoona, jednog od Madoninih producenata s njenog tada novog albuma. Na tom zanimljivom putovanju u Englesku upoznaje se sa engleskom klupskom scenom gdje se susreo sa klubom The End i sa legendarnim noćima Steve Lawlera Viva Harlem Nights. Ta večer je veliko nadahnuće i prekretnica u njegovoj karijeri. Nakon Engleske svira na godišnjici 'Famous' partija gdje dijeli pult s Paul Lomaxom.

Ljeto 2006. provodi ponovo na Beck's turneji s kojom svira po svim većim klubovima od Dubrovnika do Umaga. Povratkom s turneje dobiva angažman u Londonu na 'Sex On The Beat' gdje iskazuje svoje umijeće kojim će zaslužiti pozivnicu na još jedno gostovanje na istoimenom partiju idućeg mjesca. U sklopu gostovanja u Engleskoj dobiva priliku svirati u klubu Neighborhood u Londonu gdje dobiva ovacije publike.

Krajem 2006. godine sudjeluje na 'Famous' partiju s Marshall Jeffersonom (jednim od začetnika house glazbe). Novogodišnji party odradio je na više mjesta: The Best, Privat Party, After Hour Saloon. Na jednom od foruma proglašen je jednim od najboljih after party DJ-a u zadnjih par godina.

U novu 2007. godinu ulazi s novom rezidencijom u klubu Fanatic pod nazivom 'Under House Arest'. Drugi mjesec odrađuje ' Famous' parti s Tomcraftom u prepunom Bestu. Dobar zvuk prepoznao je i klub Gallery koji mu nudi daljnju suradnju! Krajem godine opet dobiva angažmane u Engleskoj.

2010. godine nastavlja se niz uspješnih svirki, tada u Bogaloo glazbeni pult dijelim s DJ-om FUNKDIVOID-om, te Mariom De Bellisom u Boogaloo-u i u Soho u Đakovu. Godinu završava party-em u Klubu Boogaloo gdje svira sa Kevin Soundersonom.

U 2011. godini dobiva priliku svirati u klubu Opium u Vodicama, a parelelno se počinje baviti produkcijom.

Iako svoje setove uglavnom gradi na house zvuku, u njegovom glazbenom izričaju možete čuti sve više Tech-house, Deep, i House elemenata što on pripisuje utjecaju londonske scene. Od glazbenih utjecaja izdvaja: Steve Lawlera, Oxia, Detleft, Gorge, Strict Border, Mendo, David Parr, Dj Smilk, Danny Serrano, Luciana i Loco Dice.


Ljubav prema glazbi, za njega je ono što mu daje smisao u životu, a dj-ing je najljepši posao na svijetu, gdje može izraziti svoj viziju glazbe te upoznati različite ljude i kulture. Svoje emocije također pokazuje kroz glazbu s kojom želi usrećivati ljude. Setove gradi u kompoziciji (uvod, zaplet, vrhunac i rasplet).


Uvijek traga za novim i drugačijim zvukom koji želi što zornije približiti publici, koji će ih tjerati na beskonačne plesne pokrete (korake). Da sve ne bi ostalo na lijepim riječima, dođite, uvjerite se u kvalitetu ritma i uživajte u dobroj glazbi i zabavi!

-• Posebna promotivna ponuda Gjure:
- piće dobrodošlice za sve djevojke
- 1+1 - od 22:00 - 01:00
Za svaku kupljeno piće Gjuro vam daruje još jedno, vrijedi za sva pića.

-• BOCE PONUDA:
Vodka Smirnoff 1,00 l + 4 limenke Red Bull = 460,00 kn
Jack Daniels 1,00 l + 5 bočica Coca Cola = 460,00 kn

-• Ulaz slobodan

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO