gallery1805

Ove godine, u svrhu promicanja noćnog života na viši nivo, odlučili smo ugostiti mnoge umjetnike po prvi put u Zagrebu, čak i u Hrvatskoj... Gallery Club ponosno Vam predstavlja mladu i perspektivnu senzaciju deep house & indie glazbe - NORU EN PURE! Nora En Pure švicarska je DJ-ica i glazbena producentica podrijetlom iz Južne Afrike koja već godinama slušaoce iznova oduševljava svojim talentom za glazbu. Kažu da se, svako djelo koje dođe u njene ruke pretvara u zlato, a svaki nastup koji pruži publici, nikoga ne ostavi ravnodušnim.

Preselivši se u Zurich već u ranim godinama, Nora En Pure, tj. Daniela Niederer, kako glasi njezino pravo ime, poveznicu sa rodnim krajem našla je svirajući flautu i klavir koje je kasnije povezala sa elektronskom glazbom. 2009. godine započinje svoju karijeru, a izbacivši 2013. singl "Come With Me" njeno ime se počinje širiti glazbenom industrijom. Stekavši, možda ne mnogobrojne, ali vjerne fanove, njen talenat prepoznali su Wretch 32, The Aston Shuffle, Adrian Lux i Klingande i time se infiltrirala još dublje u svijet dance scene.

Od njenih mnogobrojnih nastupa izdvojiti ćemo one na Ultra Music Festivalu u Miamiju, Mysterylandu u Sjedinjenim Američkim Državama, u Webster Hallu u New Yorku i Privilegeu na Ibizi.

U suradnji s BBC-jem, 2016. godine objavljuje očaravajući "BBC Radio 1 Essential Mix", čiji zvukovi se mogu čuti u zemljama diljem svijeta, a njen talent tada su prepoznali na Ibizi što ju dovodi do pozicije resident DJ-ice tamošnjeg najpoznatijeg kluba, Privilege.

Samo neki od njenih hitova su "Lake Arrowhead", re-make Chris Reainog klasika "On The Beach", "Come With Me" i mnogi drugi čije predstavljanje ćemo ipak prepustiti Nori, 18. svibnja u Gallery Clubu.

[ ULAZNICE ] : 50 KN


- kupnja ulaznica isključivo na ulazu kluba na dan nastupa


- NEMA PRETPRODAJE

Info & rezervacije: +385994442444

Obećajemo dobru zabavu, na Vama je da nam se pridružite u što većem broju. Vidimo se!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO