Poznati pop glazbenik Željko Joksimović će po prvi put predstaviti svoj glazbeni projekt "Balkan Bazaar" na sceni dvorane Vatroslava Lisinskog, 21. prosinca u Zagrebu.

Hrvatska publika će imati priliku uživati u zvucima jedinstvenog kompozitorskog djela koji je Željko pripremao više godina i sa posebnom ljubavlju. "Balkan Bazaar" predstavlja jedinstven muzički miks pop, filmskih i drugih kompozicija Joksimovića sa tradicionalnim pjesmama ali u potpuno novim aranžmanima.

- Veoma se radujem koncertima u veličanstvenoj dvorani Lisinski i izvođenju projekta "Balkan Bazaar". Siguran sam da će se publici dopasti novi duh koji sam dao starim pjesmama i da će dvorana biti puna - kaže Željko i dodaje da ga veoma lijepe uspomene vežu za grad Zagreb. Pored Željkovog glasa, u Lisinskom će se čuti i čarobni vokal Jelene Tomašević koja je u ovom projektu sa Joksimovićem od samog početka, a veličanstvenost sceni dati će i članovi Ad Hoc Orkestra sa kojima nastupa u posebnim prilikama.

Svjetsku premijeru svog glazbenog projekta "Balkan Bazaar-a", Joksimović je imao u Istanbulu u ožujku ove godine, a tom prilikom je još jednom potvrdio epitet glazbene mega zvjezde u Europi.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO