boogaloo2609

Po mnogima najveći hrvatski funk bend, Songkillers, dolazi u Boogaloo na svoj prvi solo nastup u ovom klubu! Na krilima ovogodišnjeg singla „Teži slučaj“ odsvirat će najveće hitove u svojoj preko 20 godina dugoj karijeri. U rokovnike valja pribilježiti subotu, 19. listopada. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u klubu, Dirty Old Shopu, Rockmarku ili preko sustava Entrio, na dan će koštati 80 kuna.

Spiritus movens i jedini stalni član Songkillersa Željko Banić Bane glazbenu je karijeru započeo početkom 80-ih u grupama „Pod Room Blues Band“ i „Zvijezde“, a početkom idućeg desetljeća okuplja se prva postava Songkillersa. Uskoro je započela višegodišnja suradnja s njihovim prijateljem Dinom Dvornikom kojem su postali prateći bend, a 1997. izdaju prvi samostalni album „Fleka“. Njihov vjerojatno najveći hit „Ni'ko kao ti“ te site godine pokorio je sve top ljestvice, uključujući i nikad prežaljeni Hit Depo. „Malo toga ostaje“, „Medena“, „Mislima“, „Ne znam gdje sam“, „Nema vremena“, „Dao sam ti sve“, „Egoist“, „Još se ne dam“, „Ljetna kiša“, „Sreća“, „Sve si uzela“, „Tako volim što te znam“, „Ti i ja“, „Dio mene“ samo su neki od hitova „Ubijača pjesme“, nadimka koji su između ostalih dobili i zbog živopisnih improvizacija tijekom nastupa na početku svoje karijere. Posljednjih nekoliko godina rad benda je obilježila vrlo uspješna suradnja s vokalom grupe Sane, Nikolom Marjanovićem.

Facebook event: https://web.facebook.com/events/396497211273122

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO