boogalo110320

Legendarni talijanski power metal bend Rhapsody of Fire premijerno će se nastupiti u Hrvatskoj 11.03.20120. u zagrebačkom Boogaloo Clubu! Bend će nas posjetiti u sklopu europske turneje koja će obuhvatiti brojna mjesta na kojima Rhapsody of Fire dugo ili nikad nisu svirali. Osim što će im ovo biti prvi dolazak u Hrvatsku, fanove će obradovati i činjenica da Rhapsody of Fire 2020. godine obilježavaju 20. godišnjicu izdavanja svog kultnog albuma „Dawn of Victory“, te s pravom očekujemo izvrsnu set listu i power metal spektakl godine.

Rhapsody Of Fire su osnovani 1993. godine u Trstu pod nazivom Thundercross. Ime je ubrzo promijenjeno u Rhapsody, da bi ga 2006. godine bili prisiljeni promjeniti u Rhapsody of Fire zbog autorskih prava. Rhapsody of Firesu do sada snimili ukupno 12 albuma, a posljednji je „The Eight Mountain“ objavljen ove godine za AFM Records. Iza njih su brojni hitovi, rasprodani koncerti i vojska obožavatelja, a i na našem području ima ih dosta.

Aktualni sastav benda čine pjevač Giacomo Voli, gitarist Roberto De Micheli, klavijaturist Alex Staropoli, basist Alessandro Sala i bubnjar Manu Lotter.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 110 kn do ponedeljka 13.01.2020., 130 kn od utorka 14.01.2020. i 150 kn na dan koncerta.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO