boogaloo1310

"Prvo plešite, razmišljajte poslije. To je prirodan poredak stvari", tako je mudro zborio pisac Samuel Beckett. A tamo krajem 90-ih i početkom nultih baš se dobro plesalo! Tako će biti i u petak, 13. listopada u Boogaloou. Drugačije ni ne može biti kad na pozornicu izlaze i tri grupe čije hitove svi jako dobro znaju: Colonia, Karma i ET! One će ovom prilikom predvođene pjevačicama Ivanom Lovrić, Tarom Šušelj i Meri Andraković prvi put pred zagrebačkom publikom predstaviti ovaj koncept, što znači samo jedno - plesanje, plesanje i plesanje. Cijelu priču prije i nakon koncerta začinit će neprikosnoveni DJ Xxxtended - stručnjak za najveće dance hitove 90-ih i 00-ih! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 17 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio.

COLONIA je nastala 1996. u Vinkovcima, a danas je čine Boris Đurđević i Ivana Lovrić. U svojoj vrlo bogatoj karijeri izbacili su 13 studijskih albuma i iza sebe imaju desetke hitova. O Coloniji već manje-više svi sve znaju pa vrijedi poslušati njihov savjet: “Bilo bi vrijeme da se probaju haljinu i da se uskoči u najbolje cipele” i doći na njihov prvi koncert u Boogaloou!

https://www.facebook.com/coloniaofficial/
https://www.youtube.com/watch?v=RffLBRXbN6c
https://instagram.com/coloniaofficial

ET ili Electro Team je bend nastao u lipnju 1987. u Zagrebu, a danas ga čine Adonis Ćulibrk Boytronic i pjevačica Meri Andraković. Osim za razvoj dance glazbe, bili su i jedni od pionira hip-hopa u Hrvatskoj, a inače su prvi hrvatski bend koji se pojavio na MTV-u.

https://www.facebook.com/et.electroteam?locale=hr_HR
https://www.youtube.com/@electroteam
https://open.spotify.com/artist/6C8DZBjMhrlh8XZzTQb8HO

KARMA je nastala 1999. godine u Umagu, a osnovali su je Neno i Pipi pod snažnim utjecajem obližnjih talijanskih diskoteka i imena kao što su Gigi D’Agostino, Eiffel 65 i Scooter. Godinu kasnije kao vokalistica im se pridružuje Tara. Bend je bio izuzetno popularan u Češkoj i Slovačkoj, nastupali su čak i u Kini.

https://www.facebook.com/KarmaHR/?locale=hr_HR
https://www.youtube.com/watch?v=1DCcuIk3E7k

'Za tvoje snene oči', 'Oduzimaš mi dah', “1001 noć”, 'Tek je 12 sati', 'Ne traži ljubav, '7 dana', 'Malo pomalo' - samo su neki od velikih hitova koja će razgaliti srca i natjerati sve prisutne da pjevaju u uglas. Naravno, uz to zajamčen je i vizualni spektakl kako bi doživljaj bio potpun. Više nego dovoljno razloga za doći 13. listopada u Boogaloo na veliki Flashback - Back To The R'00ts tulum. Jer plesati se mora!

FB event: https://www.facebook.com/events/1697044237480797

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO