azura1702

Tradicionalno najbolji urbani klupski party u gradu R'n'B EXCLUSIVE koji se jednom mjesečno održava u riječkom Azura Clubu, ove subote 11.2. obećava još jedan nezaboravni plesni party. U sklopu tjedna zaljubljenih R'n'B EXCLUSIVE jedinstveno izdanje večeri "Valentines Latin Fiesta" uz klupski set Reggeaton, Latino, R'n'B, Hip Hop i Trap hitova za koju su zaduženi posebna gošća DJ Rea iz Zagreba i Dj Dominator iz Rijeke.

Večer će začiniti plesni performeri i prekrasni modeli R'n'B Honeys koji će smjestiti goste i pobrinuti se za vruću plesnu atmosferu na podiju Azure. Prostor kluba otvara vrata u 22.30 a ulaz je besplatan.

Ulaz: 18 +

Rezervacije stolova na: 099/833-9535

DJ REA (ZAGREB)

DJ Rea je navršila punoljetstvo za DJ-pultom za koji je prvi put stala 2004. godine. Unutar gotovo 2000 nastupa diljem cijele regije, Rea je prošla sve najznačajnije festivale u regiji (Exit, InMusic, Outlook, Sea Star, Hideout, Hartera, Terraneo, Soundwave, Seasplash itd), a gostovala je i u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, Portugalu, Norveškoj i Slovačkoj.

Godinama je bila članica kolektiva JabbaTon s kojim je suorganizirala klupske bass programe, a potom je nastavila voditi i svoje vlastite klupske večeri 4ReaL u Splitu te Puding (po istoimenoj radijskoj emisiji posvećenoj bass glazbi) i Rum the world u Zagrebu.  Rea najviše uživa u mash-up setovima u kojima se može čuti od hip-hopa, r'n'b-a, dancehalla i afrobeatsa do housea, UK garagea, 2stepa, dancea i electronice.

Uz DJ-ing Rea je radila tri i pol godine na internet Radiju 808 te godinu i pol kao radijska voditeljica i urednica emisije Yammat Soundfactory na zagrebačkom radiju Yammat FM. Pisala je za hrvatsko izdanje časopisa Rolling Stone, u press odjelu festivala Fresh Island, 8 godina je vodila glazbenu kreativu u publishing kompaniji IDM Music, a trenutno radi kao glazbeni kurator za A1 Xplore Music by Deezer.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO