apotecha1408

Dobrodošli u očaravajući svijet zemlje snova Barbie princeze! Pripremite se zakoračiti u carstvo Barbie glamura na posebnoj tematskoj večeri u popularnom Apotheca baru u Rijeci u ponedjeljak 14. kolovoza 2023. godine s početkom od 20 sati. Bilo da ste ljubitelj Barbienog kultnog ružičastog stila, njezinog avanturističkog duha ili njezine ljubavi prema svemu svjetlucavom, ova zabava ima za svakoga ponešto! Apotheca bar je za sve pripremila i posebne tematske ružičaste koktele koje morate probati.

Budite spremni odjenuti se kao da ste na premijeri Barbie filma! Odjenite svoju najelegantniju i blistavu ružičastu kombinaciju inspiriranu Barbie. Od svjetlucavih tijara i haljina do elegantnih dodataka na temu Barbie, svatko će se osjećati kao prava princeza na ovoj fantastičnom partyju.

Za dobru atmosferu pobrinuti će se poznati hrvatski saksofonist Jakša Jordes, uz pratnju DJ-a Cashew-a.

Stoga, pripremite se za nezaboravno iskustvo, pozovite prijateljice i pridružite nam se na ekskluzivnom Barbie partyju u Apotecha baru.

Tekst: G.K.


PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO