angiolina1612171

Ponosno najavljujemo da smo za kraj godine pripremili događanje koje će vas ostaviti bez riječi. Gatsby by Fidelio održat će se 16. prosinca 2017. u opatijskoj Angiolini uz program koji garantira fenomenalnu zabavu do ranih jutarnjih sati, uključujući i gala koncert Marka Tolje, ali i jako puno iznenađenja zbog kojih će vam ovaj party ostati dugo u sjećanju.

Za sve koji još nisu imali prilike saznati što je Fidelio, riječ je o novom brendu Gentlemen's Shopa koji donosi limited edition niché kolekciju odijela, košulja i cipela za muškarce, kao i mogućnost ručne izrade odijela po mjeri od najboljih talijanskih materijala. Ambasador brenda, Marko Tolja, ujedno je i jedan od muškaraca koji u Fidelio kreacijama krase novo izdanje našeg kalendara Eudaimonija 2018., a društvo mu čine mladi, ambiciozni i inspirativni muškarci kao što su Damir Kedžo, Miran Kurspahić, Filip Juričić i Andrija Čolak. Ovaj iznimno uspješan projekt nastavili smo ove godine na nacionalnoj razini, uz potporu partnera Miss7 i Hendrick's, a kojih je to preostalih deset džentlmena eudajmonista koji krase novo izdanje kalendara te kako im stoje Fidelio odijela, moći ćete saznati iz prve ruke na Gatsby by Fidelio partyu 16-og.

Ako vas do sada nismo uvjerili da je to događanje koje ne smijete propustiti, otkrit ćemo vam da će, osim Marka Tolje, publiku zabavljati i dva fenomenalna DJ-a, Mate Kokic i Diablo, glazbom u stilu dvadesetih godina prošlog stoljeća, a najavljeni su i brojni plesni performansi i druga iznenađenja koja će osigurati da ovaj party u odličnoj energiji potraje do dugo u noć.

Profinjeni mjehurići Bottega Gold prosecca i najneobičniji gin na svijetu, Hendrick's, pićem dobrodošlice pobrinut će se da vas uvedu u ovu noć zabave i glamura, a na vama je samo da se odjenete u gatsby stilu, okupite ekipu i zabava može početi!

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 70 kn u pretprodaji, a 90 kn na dan događanja (prodajna mjesta: Gentlemen's Shop, 4look, Filodrammatica, Angiolina, Lido Beach).

Info i rezervacije 099 444 00 20

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO