angiolina0408

I ovaj vikend Vas u opatijskoj Angiolini očekuje jedinstvena zabava. U sklopu "Italian weekenda", očekuju vas nastupi dva velika svjetski poznata talijanska glazbena imena. U petak, 03.08. u Angiolinu dolazi DJ Giona Guidi (Official Emporio Armani DJ) koji će Vas zagrijati brojnim House hitovima, a atmosfera će dodatno uzavrijeti nastupom Elite Dance performera. U subotu, 04.08. nastavljamo s ekskluzivnim programom uz vruće Electro i House hitove internacionalnog talijanskog DJ-a Nicole Fasana koji je poznat i po svojim brojnim suradnjama s poznatim glazbenim imenima poput Pitbulla, Miami Rocketsa, Kat Delune i Mohombija. Neizostavna i svjetski poznata imena s kojima je surađivao su i David Guetta, Calvin Harris i Avicii. Svojim nastupima publiku je oduševio diljem svjetski poznatih destinacija poput Španjolske, Francuske, Švicarske, Engleske, Grčke, Dubaija te Šri Lanke, Turske pa sve do najpoznatije Ibize u jednom od najpopularnijih klubova na svijetu Ushuai. Njegov nastup oduševio je i sve nas protekle godine te je ujedno bio i jedan od najboljih događaja sezone u samoj Angiolini. I u njegovoj pratnji očekuju vas Elite Dance performeri sa svojim ekskluzivnim plesnim nastupom, a da se ugodno smjestite i uživate u obje večeri pobrinut će se Angiolinini prekrasni modeli. DJ Cashew, mladi riječki producent i DJ uvest će vas u obje večeri puštajući glazbene hitove koji će Vas nedvojbeno tjerati na plesni podij i zagrijati za ostatak večeri.

 
Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku!

Subota 04.08.2018.
DJ Nicola Fasano
Elite Dance Performance
Angiolina Models

Start 23:00h
 
INFO&REZERVACIJE: 099 444 00 20

VIDEO ANGIOLINA: https://www.youtube.com/watch?v=ZzeXVCE1720

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO