miss3009231

Manifestacija Jesen u Lici iz godine u godinu privlači sve veći broj domaćih i stranih izlagača i posjetitelja, ne samo iz naše zemlje nego i iz susjednih država. Jedna od atraktivnosti s popisa događanja bio je i izbor Miss Ličko-senjske županije 2023., koji se sinoć održao u Gospiću. Novoizabranom Miss proglašena je sedamnaestogodišnja Tia Stilinović, gimnazijalka iz Gospića. Ona svira klavir, uživa u zvucima koje ovaj impozantni instrument proizvodi, a voli i razveseliti ukućane svojim izvedbama. U slobodno vrijeme se bavi i crtanjem i ide u teretanu kako bi uvijek bila u formi. Još od kad je bila mala djevojčica, njezin djed je govorio da će ona jednog dana postati Miss pa je lijepa Tea ovom prijavom i pobjedom na natjecanju djedu ispunila želju. 'Voljela bih vidjeti kako izgleda svijet modelinga i steći nova poznanstva za neke buduće projekte', kaže Tea. Njezinim pratiljama proglašene su Anđela Orlović i Ivana Toljan.

Djevojke su na izboru nosile kolekcije Etna Maar, kreacije Slavice Čorak i vjenčanice Nikolina. Za šminku je bio zadužen Beauty studio Petra by Petra Crnković, a za frizure Caroline's fashion by Karolina Nekić.

Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta i direktorica izbora ovom prilikom zahvalila je Turističkoj zajednici grada Gospića, Turističkoj zajednici grada Senja, Turističkoj zajednici Plitvičkih jezera, Ličko-senjskoj županiji i županu Ernestu Petry.

Program, u kojem je nastupio Amir Kazić Leo, vodio je Davor Garić.

Tekst: Press
Fotografije: Stjepan Dragaš za Miss Hrvatske

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO