velesajam1504231

Na najbolji mogući način započela je sezona velikih proljetnih glazbenih događanja. Jedna od najpopularnijih DJ-ica današnjice na Zagrebačkom je Velesajmu odsvirala set za pamćenje na prvom ovogodišnjem BSH eventu. Oko četiri tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta uživalo je u zaraznoj house i techno glazbi.

Sedmosatna zabava uvod je u najjaču festivalsku sezonu u Hrvatskoj do sada. U vrhunskim produkcijskim uvjetima, BSH event otvorio je Blackmark, a nakon njega DJ pult su preuzeli zajedno Elena Mikac i Tom Bug. Popularni hrvatski DJ Pablo Panda, koji nastupa diljem Europe, napravio je izvrstan uvod u nastup američke ikone koju obožavaju i glazbeni i modni svijet. Više od dva sata Dijon je publiku držala na vrhuncu. Nije skrivala svoju oduševljenost ovom zagrebačkom koja ju je ispratila ovacijama. Tulum na Velesajmu DJ setom zajedno su zatvorili Aldo Morro i Yakka.

Mnogima sedam sati plesanja nije bilo dovoljno pa se zabava prebacila u popularne zagrebačke klubove. U Petom kupeu svirali su Mane, Pablo Panda, Aldo Morro i Leone, a u Boogaloo Damian Leboss, Hudi i Sicillio, Marcel, Shipe i Neroa, te ponovno Tom Bug i Elena Mikac.

Bilo je ovo jedno od najboljih BSH izdanja do sada koji je u Zagreb privuklo više od 30 % gostiju koji su na event stigli  iz cijele Hrvatske te SAD-a, Kanade, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Austrije, susjedne Mađarske, Slovenije i Srbije. Ovo je ujedno i potvrda da je BSH Events u proteklih deset godina svoga rada postao prepoznatljiv međunarodni brend i turistički proizvod koji na najljepši način promovira ljepote naše zemlje.

BSH sljedeću zagrebačku glazbenu avanturu najavljuje već za 26. svibnja u  Zagrebu, a više informacija otkrit će uskoro. U tijeku ljetne sezone organiziraju brojna događanja diljem Hrvatske kao što su BSH Island, Zadar Sunset Festival te Cave Romane u Vinkuranu gdje najavljuju čak dva velika glazbena događaja. U suradnji s američkim brendom Gate 23. i 24. lipnja predstavljaju po prvi puta glazbenu odiseju „Gates of Agartha", te event 12. kolovoza na kojem nas očekuju poznati svjetski DJ-i.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO