future1305231

Hrvatska je i ovog proljeća potvrdila epitet jedne od najpoželjnijih plesnih destinacija. 21. izdanje Future Scopea, jednog od najstarijih festivala elektronske glazbe, u dva je dana okupilo više od osam tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta.

Prvu večer publiku su dobro zagrijali legendarni Jeff Mills i Derrick May, dvojica utemeljitelja i legendi detroitske techno glazbe, te hrvatski techno pioniri Petar Dundov i DJ Kiki. Posebno je uzbuđenje vladalo tijekom prošle subote kad je u Zagreb, po prvi puta, sletio legendarni Paul Kalkbrenner. Gotovo da nema osobe koja nije plesala posljednjih desetljeća uz neki od njegovih hitova.

Dolaskom večeri, Paviljon 7 Zagrebačkog Velesajma postajao sve puniji. Posebni produkcijski uvjeti došli su do punog izražaja te večeri. Na binu Future Scopea po prvi je puta izašao velikan elektronske glazbe Paul Kalkbrenner. Nastala je prava ekstaza. Publika je oduševljeno pozdravljala hit za hitom. Ovaj pionir njemačke techno scene status zvijezde stekao je zahvaljujući bogatom i hvaljenom diskografskom opusu, a u Zagrebu je pustio svoje najveće hitove "Sky and Sand", "Berlin Calling", „Aaron" te mnoge druge. Aplikacija njegovog lika na velikom više metarskom ekranu bio je izvrsna prilika da publika izbliza vidi čaroliju ovog glazbenog velikana.

Zabava se nakon Velesajma nastavila na službenim after partyjima u klubu Boogaloo. Natupili su DJ E-base, Matya, Senno, Sin, Bronski, Elena Mikac, Heryja, Neroa, Pablo Panda, Shipe i Toni Juranović. Svaki od njih predstavljao je različite žanrove koji krase našu scenu kroz paletu sjajnih klupskih programa, od Future Scopea, Dobrog Housea, Rootsa pa sve do BSH-a.

Zagreb je 21. izdanjem Future Scopea pokazao da je regionalni predvodnik kad su glazbena elektronska događanja u pitanju. Već sada s nestrpljenjem očekujemo novo izdanje ovog posebnog eventa.

Tekst: Press
Fotografije: Future Scope

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO