Pet natjecatelja nastavlja utrku za Doru – večerašnji favoriti publike bili su Katica Marinović, Ana Eškinja, Jacques Houdek, Daria Kinzer i Mirko Švenda - Žiga. Oni su nakon večerašnjeg nastupa koje je u izravnome prijenosu prenosila Hrvatska radiotelevizija osvojili najviše glasova publike, a slijedeće subote pridružit će im se još jedna kandidat koji tijekom tjedna dobije najviše glasova.

065/500 504 – Tina Vukov
SMS: DORA04 na 60106

065/500 505 – Miro Tomić
SMS: DORA05 na 60106

065/500 508 – Jelena Vanjek
SMS: DORA08 na 60106

065/500 509 – Sabrina Hebiri
SMS: DORA09 na 60106

065/500 511 -  Dora Benc
SMS: DORA11 na 60106

065/500 519 – Doris Teur
SMS: DORA19 na 60106

065/500 524 – Saša Lozar
SMS: DORA24 na 60106

Posebno težak zadatak ove subote imao je Jacques Houdek, koji se jutro uoči emisije probudio sa visokom temperaturom te je tijekom dana završio na hitnoj, ali je unatoč tome nastupio na Dori te je glasovima gledatelja zaslužio nastup u slijedećoj emisji.

- Presretan sam što idem dalje, sjajno sam se zabavio u emisiji, malo me je omelo što sam jutros imao temperaturu ali sam vrlo zadovoljan kako sam pjevao. Dalje idem velikog srca,  ne može se predvidjeti što će ljudi očekivati ali dakako da se nadam finalu. Moram pohvaliti i sve ostale kandidate koji su bili sjajni, rekao je Jacques. Nakon nastupa rekao je kako se najviše veseli odmoru.

U nastavak utrke plasirala se i Ana Eškinja, koja nije imala nimalo lagan zadatak utjeloviti Lady Gagu, no svojom je izvedbom hita „Alejandro“ osvojila publiku, sjajno se snašavši u koži te američke pjevačice.

- Teška pjesma jer je pjeva Lady Gaga, no izgleda da su gledatelji prepoznali moj nastup, trudila sam se u cijelu priču unijeti i dio sebe, spojiti sebe i Gagu, osmislila sam to na svoj način – malo nje, malo mene, kazala je Ana netom nakon nastupa. Oduševljena je dobrim vibracijama koje vladaju na Dori, a povjerila nam je i kako jedva čeka – skinuti velike umjetne trepavice kojima je dočarala Lady Gagu.

Katica Marinović rekla nam je kako je bila vrlo zadovoljna svojim večerašnjim nastupom, odnosno izvedbom Colonijine „Vatra i led“.

- Jesam li očekivala nastavak? Pa i nisam! Za mene je bilo najbitnije dati sve od sebe, jako sam sretna i zadovoljna, pjesma mi je bila zahtjevna.“, rekla je Katica Marinović.

S druge strane, Mirko Švenda Žiga nije bio nimalo iznenađen večerašnjim glasovanjem publike koja ga je za njegovu izvedbu „I'm still standing“ Eltona Johna nagradila ulaskom u nastavak natjecanja.

- Očekivao sam prolaz, hvala lijepa publici na tome, moji dojmovi sa Dore su jako dobri, svi su bili dobri, a moram pohvaliti Jacquesa koji je pjevao bolestan, rekao je Žiga priznavši i kako je pomalo „lomio jezik“ izvodeći broj Eltona Johna te kako se u sljedećeoj emisiji  nada -domaćoj pjesmi.

Daria Kinzer kandidatkinja je koja se naknadno, glasovanjem publike tijekom tjedna plasirala u treću emisiju i nije mogla sakriti svoje oduševljenje što ide dalje.

- Šok nakon šoka! Prvo iznenađenje što sam se plasirala dalje a sada i nastavak. Sjajno, pohvalila se Daria.

Dojmove cijele emisije možda je najbolje sažela pjevačka legenda Tereza Kesovija, koja je uz Maju Blagdan i Harija Varešanovića bila članica večerašnjega žirija. 

- Meni se čini kako su svi ovi mladi pjevači večeras bili savršeni, doista imaju sve predispozicije da postanu zvijezde, komentirala je Tereza.

Tekst: Press služba / HRT
Fotografije: WPC / HRT
{gallery}albumi/dora050211:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO