airport0504241

Stari terminal Međunarodne zračne luke nakratko je dobio novi život. Tisuće rasplesanih posjetitelja uživalo je na još jednom rasprodanom BSH glazbenom spektaklu. Vrhunska produkcija izvrsno se uklopila u prostor s kojeg se nekad odlazilo u svijet, a za ovu je prigodu svijet je došao tu. Na putokazima su ovog puta bila imena DJ zvijezda koje su svojim setovima oduševile ovaj događaj koji će se dugo pamtiti.

Bilo je divno vidjeti tisuće i tisuće mladih kako ponovno dolaze na mjesto u Velikoj Gorici koje još uvijek bude uspomene. Večer je počela i završila nastupima hrvatskih DJ-eva Elene Mikac, Yakke, Pabla Pande i Marcela, a prava je ekstaza nastala za vrijeme nastupa glavnog gosta – engleske DJ senzacije East End Dubs. Spektakl na aerodromu održao se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Velike Gorice.

Najposjećeniji hrvatski glazbeni program BSH, čiji su svi dosadašnji događaji do sada danima unaprijed rasprodani, već za nekoliko tjedana najavljuje novo druženje. Na terenima Teniskog centra Maksimir u petak, 26. travnja očekuje nas prvi ovogodišnji Open Air uz nizozemsku DJ zvijezdu Chris Stussya. Posljednjih godina jedan je od rado viđenih izvođača prestižnih festivala kao što su Coachella i Awakenings te klubova Printworks, Space Miami, Fabrik Madrid te Brenda Circoloco. Uz njega na Maksimiru nastupaju i Aney F. te Marin Biočić, Yakka i Pablo Panda te Francescu.

Ljetna turneja započinje mega dvodnevnim festivalom Gates of Agartha u povijesnom Cave Romane u Vinkuranu 7. i 8. lipnja, a koji predvode Adriatique, Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Seth Troxler, TSHA , Avantgart Tabldot te brojni drugi. Novitet ove godine je i day zero koji će se održati u pulskom Kaštelu 6. lipnja.

U toku ljeta očekuju nas brojna glazbena događanja sa svjetskim zvijezdama. Šećer na kraju ljeta je dolazak velike zvijezde Hot Since 82, a kojeg hrvatska publika obožava. On će nastupiti ispred piramide (plato Paviljona 15) na Zagrebačkom Velesajmu, na Open Air spektaklu 24. kolovoza. Kako prošle godine radi nepredvidive situacije nije došao na BSH događaj u Cave Romane, svi koji su tada kupili ulaznicu, na ovaj događaj ulaze besplatno! Potrebno je samo preuzeti kod koji su primili mailom.

Sve ulaznice za BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO