ritz2303241

Subota navečer u Ritz Club-u u Zagrebu nikada nije obična, ali posljednja subota bila je posebno sjajna, obilježena plesom, slavljem i jednom nezaboravnom rođendanskom proslavom. Klub, poznat po svojoj ekskluzivnoj atmosferi i vrhunskoj glazbi, ugostio je mnoštvo gostiju koji su došli zabaviti se i uživati u jedinstvenom ambijentu koji nudi Ritz. Večer je započela laganim ritmovima, a kako je noć odmicala, atmosfera se zagrijavala. Plesni podij brzo je postao epicentar događanja, dok su plesačice svojim izvanrednim pokretima oduševljavale prisutne. Ritam glazbe, pomiješan s energijom gostiju, stvorio je električnu atmosferu koja je bila zarazna.

No, vrhunac večeri bio je rođendanska proslava jedne mlade dame koja je odabrala Ritz Club za svoj poseban dan. Glazba je postajala sve uzbudljivija, a gosti su se prepustili ritmu i plesu. Nezaboravni trenuci stvarali su se svakim pokretom, svakim osmijehom i svakom dijeljenom čašom šampanjca.

Ritz Club Zagreb nije samo klub, već je to mjesto gdje se stvaraju nezaboravne uspomene. Subota Raspashoj bila je samo još jedna potvrda da je Ritz Club mjesto gdje se svi osjećaju dobrodošlo i gdje se svi zabavljaju na najbolji mogući način - uz ples, glazbu i sjajnu atmosferu.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO