ritz2906241

Prošlu subotu, Ritz Club Zagreb bio je mjesto gdje se slavio spektakularni završetak sezone. Tematski party "Hasta la Vista, Baby" okupio je mnogobrojne goste, pružajući im nezaboravnu noć punu zabave, plesa i atrakcija.

Centralni dio večeri bio je spektakularni plesni show u kojem su sudjelovale atraktivne plesačice. Njihove koreografije su bile pažljivo osmišljene kako bi se uklopile u tematski okvir večeri. Uz energične ritmove, plesačice su demonstrirale zavidne plesne vještine, kombinirajući elemente klasičnog i modernog plesa. Publika je bila očarana njihovim nastupima, a svaka točka bila je popraćena glasnim aplauzom i ovacijama.

Za glazbeni program večeri bio je zadužen poznati DJ, koji je svojim izborom hitova dodatno podigao atmosferu. Glazbeni miks obuhvaćao je sve od najnovijih klupskih hitova do nezaboravnih klasika, što je osiguralo da svaki gost pronađe nešto po svom ukusu. Ritmovi su odzvanjali kroz cijeli klub, potičući sve prisutne da se pridruže plesu i uživaju u noći punoj energije.

Završetak sezone u Ritz Clubu Zagreb obilježen tematskim partyjem "Hasta la Vista, Baby" bio je noć za pamćenje. Kombinacija impresivne scenografije, atraktivnih plesačica, energičnog plesnog showa i vrhunske glazbe stvorila je događaj koji će se dugo pamtiti. Gosti su imali priliku uživati u jedinstvenom iskustvu, a klub je još jednom potvrdio svoj status jednog od najprestižnijih mjesta za noćni provod u Zagrebu.

Za sve one koji su propustili ovu nezaboravnu noć, Ritz Club već priprema nove iznenađenja i događaje za nadolazeću sezonu. Do tada, sjećanja na "Hasta la Vista, Baby" party će još dugo živjeti među posjetiteljima.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO