sax0805241

Talk show „Ženska priča“ koji vodi Marijana Perinić sinoć se održao u klubu hrvatskih glazbenika SAX!, a ovoga puta tema je bila „U susret Majčinom danu“. Povodom majčinog dana, koji je u nedjelju, gošće su ovog puta bile poznate žene, majke i poduzetnice Maja Šuput Tatarinov, Lana Klingor Mihić i Lejla Filipović.

Glavna tema ove epizode bila je balansiranje između poslovnih i obiteljskih obaveza, a gošće su ujedno otkrile pronalaze li među svim tim obavezama vremena za sebe. Maja Šupu Tatarinov tako je podijelila s publikom kako ona koristi svoje slobodno vrijeme „Nakon poroda puno sam se promijenila, postala sam dosta emotivna i stalno se brinem zbog svega. Kako ja radim i vikendom, ponedjeljkom, dok mi je dijete u vrtiću koristim priliku kako bi otišla na masažu“. Na pitanje kako bi nazvala kćer Maja je rekla da je odabrala ime Anastasija zbog muževog prezimena, ali da ne planira imati još djece u skorijoj budućnosti.

Koliko se život promijeni dolaskom djeteta potvrdila je i Lana Klingor Mihić. „Prije sam bila dosta eksplozivna, ali to se mijenjalo sve više dolaskom svakog djeteta i sada sam puno mirnija“ rekla je Lana te dodala kako joj je uz 22 psa i troje djece ovo gostovanje zapravo „vrijeme za sebe“. Kada su trebale izabrati najdraže putovanje s djecom Lana je odabrala put u Pariz na Europsku izložbu pasa sa svojom najstarijom kćerkom jer joj je tada rekla da joj, iako voli svoje sestre, nedostaje vrijeme kada su njih dvije bile same, jer je imala mamu samo za sebe.

Lejla Filipović, čiji su sinovi već stariji, rekla je kako trenutno ima više vremena za sebe nego što je to bilo u njihovim mlađim danima. „Sada je tek došlo vrijeme kada mogu sa prijateljicama otići negdje“ izjavila je Lejla te dodala kako za majčin dan ide na putovanje sa prijateljicama, ali i kako su joj obiteljska putovanja jako lijepa sada kada su joj sinovi narasli.

Na pitanje publike tko više radi u kuhinji, one ili njihovi muževi, Lejla se našalila kako ne izlazi iz kuhinje jer muškarci puno jedu, a ona živi sa njih troje. Nakon osvojene titule u MasterChefu Lani je pripala uloga kuhara u obitelji, dok muž aktivno sudjeluje u ostalim kućanskim poslovima. S druge strane, Maja je otvoreno priznala kako ne zna kuhati i da taj dio prepušta svom mužu.

Sljedeće i zadnje pitanje iz publike postavio jedan od muškaraca, kojeg je Maja prepoznala po glasu zbog njegovog nastupa u Supertalentu. Pitanje je bilo o neugodnim situacijama do kojih su ih dovela njihova djeca, a Maja je humoristično odgovorila kako se dovoljno sramoti sama i da je Bloom još premali za to.

Kao i svakog puta, sav prihod od ulaznica doniran je Hrvatskom forumu u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Nakon završene još jedne Ženske priče gosti su zasigurno još uvijek pod dojmom, a sve majke koje su bile u publici sretno su krenule kućama u susret novim izazovima majčinstva.

Tekst: Press
Fotografije: Marina Ribar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO