lisinski1212231

Ovo nije bila bilo kakva večer, već odraz svog rada i truda ove marljive ekipe svih ovih godina, umotanoj u prekrasnu i uzbudljivu atmosferu izvrsne glazbe i sjajnog ugođaja koji se mogao osjetiti u svakom taktu. Ivo Amulić, Pero Kozomara i društvo, uvijek osluškujući 'puls' publike, tako su ponovno ispleli koncert prepun dobrih vibracija, posvećen životu i ljubavi, a strastveni mediteranski temperament, kao i nezaobilazne emocije, bile su vidljive u svakom pokretu i stihu.

Na opće zadovoljstvo sveprisutne publike i fanova, već uzavrelu atmosferu Rišpetovci su dodatno usijali gostima iznenađenja gdje su im se tako na pozornici pridružili prijatelji i kolege glazbenici Zorica Kondža, Hari Rončević i Duško Ćurlić učinivši ovu nezaboravnu večer još posebnijom.

'Iznimna je čast, ali i odgovornost po šesti puta nastupiti u hramu glazbe, KD Lisinski, pred našom vjernom publikom, koja je sve ove godine uz nas.

Uz odlične gosti, koji su nam se sinoć pridružili na pozornici, vjerujemo kako smo svima pružili nezaboravnu noć, prepunu emocija, dobre atmosfere, ali i ono najbitnije predivnih pjesama.

Nama je bilo predivno, uživali smo u svakom trenutku, u svakoj minutu koju smo dijelili sa publikom; doista jedna večer za pamćenje! Hvala svima i do nekog novog ponovnog susreta u ovoj posebnoj dvorani!', poručili su na kraju dečki iz Rišpeta

Uz svoje već dobro znane hitove 'Maka maka', 'Šta mi ljube 'oćeš kazat', 'Fališ mi', 'Kada ljubav dvije duše spoji', 'Takni me nogon ispod lancuna', 'Lipo mi je tu', 'Pružimo nam šansu' i mnoge druge...

Rasprodani Lisinski po šesti put zaredom dokazao je ono što je odavno jasno, publika i 'dalmatinski slavuji' vole se javno! Ukoliko ste propustili ovaj spektakl, još stignete osigurati svoje mjesto na jednom od narednih nastupa, jer do kraja godine ova sjajna ekipa će nas uveseljavati zaraznim ritmovima, 16.12. Zadru (trg), 22.12. Gorišnica (Slovenija), 23.12. Pula (advent), 29.12.Motovun (advent), 30.12. Koprivnica (trg), 31.12. doček Nove godine Knin (trg), a za Dan žena 08.03. 2024. očekuju nas u velikoj dvorani Gripe, Split.

Tekst: G.K.
Fotografije: Lara Kozliček

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO