arena2612221

Gromoglasnim pljeskom večeras je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene. Dugoočekivani koncert uslijedio je nakon četiri godine, prije koliko je, na istom mjestu, Zagrepčanima također priredio večer o kojoj se dugo pričalo.

Ipak, večeras je uz svoju interpretaciju, moćan vokal, prepoznatljivu boju glasa i neodoljivi šarm dodao još jedan veličanstveni doživljaj i prizor publici, u obliku pratećeg simfonijskog orkestra u sastavu više od 50 vrhunskih glazbenika. Tako se Zagreb svrstao na mapu rijetkih gradova koji su imali priliku uživati u ekskluzivnoj glazbenoj priči, tijekom koje su Čolić i sjajni instrumentalni solisti novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad izveli više od 30 njegovih svevremenskih hitova.

Već na prve taktove prve pjesme 'Produži dalje', zarazna Čolićeva energija digla je publiku na noge, iako su sva mjesta u dvorani bila sjedeća. Retrospektiva pjesama ''provela'' ih je kroz čak pet desetljeća respektabilne i zavidne karijere, a sve pjesme izvedene su u posebnim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik, odnosno u pomalo novom ruhu i zvuku, primjerenom ovoj ekskluzivnoj glazbenoj priči.

Isti sastav, najveći dosad, i magičan zvuk simfonijskog orkestra očekuju zagrebačku publiku i u utorak, 27. prosinca, s obzirom da je jedna Arena Zagreb ovaj put bila premala za sve one koji su željeli doživjeti ovaj koncert koji daje posebnu draž u božićno-novogodišnje doba.

Tekst: Press
Fotografije: Dario Horvat

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO