kancelarija1509231

U petak u centru grada Rijeke održala se je proslava otvorenja Kancelarija Brunch Bar-a. Ovaj šarmantni novootvoreni bar nalazi se u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A), pored popularnog caffe bara Kancelarija Bar koji je ujedno proslavio svoju 5. godišnjicu uspješnog rada. Na ovoj jedinstvenoj proslavi mnogobrojni gosti mogli su uživati čitave večeri u degustaciji gastronomskih delicija koje će se nuditi u svakodnevnoj ponudi novootvorenog bara. Uz pravi štimung live glazbe za koju se pobrinula vesela i simpatična pjevačica Nikolina Tomljanović, mnogobrojni gosti uživali su čitave večeri. Dođite i uvjerite se u odličnu atmosferu, ugodni i elegantni interijer sa ljubaznim konobarima na usluzi. Na jednom mjestu uživajte u pravom malom raju uz mirisnu kavu i u hrani, slasticama i piću o kojima se brinu inovativni i maštoviti kuhari kako biste doživjeli pravu rapsodiju okusa. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.

Tekst: Press
Fotografije: PartyHR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO