zena0307211

Sinoć smo bili na jedinstvenom eventu u Rijeci u koji je uloženo puno truda i kreativnosti. Ovom posebnom revijom u organizaciji Kancelarija Bara i Lilium salona slavilo se sve žene jer dobar stil ne poznaje godine. Manekenke su bile stvarne žene kojima je ovo bio prvi izlaz na modnu pistu.

Kao što je bilo i obećano uživali smo u bogatom programu uz mladu violinisticu Gabrielu Brguljan, plesnu udrugu Ri Dance i bend Duo Brutalero, a za ukusno osvježenje tu su bila delikatesna pića iz Aura prikolice i vina Laguna. Manekenke su svoje zanosne Lilium kreacije prošetale po pravom holivudskom tepihom koju je za ovu priliku organizatorima ustupilo Udruženje obrtnika Rijeka i Sekcija krojača.

Uz modele Lilium predstavljene su i torbice Borša, Mara Li i Adrijana Rajčić design. Za makeup manekenki pobrinula se škola Callegari pod vodstvom vizažistice mentorice Aleksansdre Domijan, a za frizure saloni Krik i Santos.

Tekst: Press
Fotografije: PartyHR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO