U prepunoj Dvorani Mladosti Gibonni je svoj koncert započeo točno u 20:30h šuljajući se kroz publiku i pjevajući. Publika je bila presretna, a pogotovo oni kraj kojih je Gibonni prolazio. Tokom cijelog koncerta Gibonni je ponavljao kako su u životu bitni ljubav i povjerenje i kako on to na svojim koncertima želi dokazati, u što su se ljudi i uvjerili jer na samome koncertu osjetila se toplina i privrženost jer Gibonni jednostavno živi za svoju publiku.

Nakon odličnog početka koncertom su se počela nizati iznenađenja. Prvi je bio Urban koji je među publikom pjevao pjesmu „Budi moja voda“ te se tijekom koncerta više puta pojavljivao. Zatim je na pozornicu došla Maya Azucena koja je u duetu sa Gibonnijem otpjevala nekoliko pjesama, te je zadivila publiku svojim glasom i fizičkim izgledom. Tijekom izvedbe jedne od svojih pjesama na trenutak je nestao sa pozornice i pojavio se na visokom svjetioniku gdje je i dalje nastavio pjevati. Nakon toga vratio se na pozornicu i priredio iznenađenje djevojci Ivani koju je smjestio u malu barčicu i more ruku odvelo ju je do njezinog dragog Ivana na pozornicu gdje je pao strastveni dugominutni poljubac.

Nakon skoro 3 sata odlične svirke Gibonni je otišao sa pozornice, te ga je publika ugodno iznenadila i ponovno pozvala na pozornicu gromoglasno pjevajući njegov veliki hit „Zlatne godine“.

Završetkom koncerta fenomenalna atmosfera preselila se ispred Dvorane Mladosti gdje je Gibonni  pozdravljao pjesmom svoje fanove iz kamiončića. Gibonni je još jednom dokazao da je jedan, jedini i nezamjenjivi.

Tekst: G.K.
Fotografije: T.J.
{gallery}albumi/dvoranam141010:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO