zrce0107241

Jutros je na najpoznatijoj party plaži Zrće tvrdim ritmovima i s ultimativnom energijom kao i prvog dana, završio petodnevni Verknipt Croatia, novi hard techno festival renomiranog nizozemskog organizatora.

Cijela jedna nova zajednica partijanera, vruća atmosfera i ludilo svojstveno ovom žanru muzike osjetilo se od strane posjetitelja koji su pristigli iz svih dijelova svijeta, od Maroka i Australije do Nizozemske, Francuske, Njemačke, Slovenije i daleke Azije. Jednako su uzbuđeni oko ovog prvog Verknipt Holiday ljetnog izdanja i artisti i DJi koji su nastupili u proteklih par dana, jer ovo je naime svima prvi doživljaj spoja odmora uz more i partijanja na plaži u klubovima na otvorenom. Mnogima od njih ovo je prvi posjet hrvatskoj obali pa su oduševljeni morem, Velebitom i prirodnim smještajem otoka Paga kao i uređenjem klubova, VJ-ingom te industrijom zabave koje je na Zrću dovedena do maksimuma. DJ i artisti pretežno i iz Nizozemske, Njemačke i Francuske bili su vrlo zainteresirani i što domaća publika voli slušati, ali su htjeli znati i pojedinosti o hrvatskoj obali, gastronomiji i temperaturi koja ih je dočekala na aerodromu u Splitu i Zadru od kuda su dalje došli u Novalju. Ujedno su bili zainteresirani i kako mogu produžiti svoj boravak te doći privatno turistički.

Posjetitelje festivala najviše je dojmilo ludilo, sloboda, energično plesanje i oskudan stil odijevanja koji ih je ujedinio od dnevnih pool partija do plovidbe uz hard ritam na boat partijima.

Prema line-upu koji se striktno u minutu držao satnice, prvi dan festivala već od 18h u klubovima Kalypso i Noa na pozornicama s impozantnim vizualima izmjenjivale su se zvijezde i novi talenti; Nina Bender, Zoe Zett, Rudaki, Blyss, Moia, Negitiv, Aphøtic, Sophie Sapuna, Novah, B2, O.B.I., AnD, Tanja Miju, Karah i ostali DJi, dok su ovacije zaradili nastupi Anxhele, Luce Angelli i KNTRLVRLST.

Organizatori Verknipta najavljuju da je ovo tek početak spektakla i preuzimanja scene te da do njih dolaze pohvale pa su jako zadovoljni dosadašnjim dojmovima i suradnjom koja će od sada biti samo još veća.

Zabava se u proteklih peta dana i noći u klubovima NOA, Nomad, Kalypso i Aquarius odvijala uz nastupe izvođača kao što su DION, 6EJOU Live, Raxeller, Luciid, T78, Creeds, Basswell i Oguz, talente poput Hadesa, Cristobal Pescea, Xenije, OMAKS i Fantasme. Više od 50 izvođača i tisuće posjetitelja dočekali će uz tvrdi techno zvuk zalaske i izlaske sunca te iz Hrvatske ponijeli najljepše uspomene.

Tekst: Press
Fotografije: PR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO