bsh0207211

Nestrpljivo iščekivani doživljaj ljetnih partija nakon dugo vremena konačno se vratio na najpoznatiji hrvatski otok zabave Pag. Pravu čaroliju nekadašnjih vremena, a opet strogo poštujući nova pravila, donio je prvi veliki ljetni glazbeni događaj BSH Island koji je u prva dva dana rasplesao više od tisuću posjetitelja iz cijelog svijeta. Nesvakidašnju energiju, emocije i doživljaj svojim je nastupom na posebnom partiju Sunset Sessions, koji se održao u suradnji s klubom Amnesia s Ibize, prenio svjetski poznati DJ Jamie Jones. Njegovi hitovi kao što su Hungry fot The Power, Summertime i brojni drugi rasplesali su goste iz cijelog svijeta na povijesnoj tvrđavi Fortica na Paškom mostu. Vrhunska glazba i ples uz najljepši zalazak sunca na Jadranu uvod su nezaboravnu glazbenu avanturu BSH Islanda koja se na nekoliko lokacija na otoku Pagu nastavlja sve do 5. srpnja.

Spektakularni nastup Jamie Jonesa plod je suradnje BSH Islanda te jednog od najpoznatijih svjetskih klubova Amnesie s Ibize. Amnesia je tako u Hrvatsku po prvi put dovela svoj originalni koncept i najposjećeniji program elektronske glazbe u svijetu. S obzirom da se radi o jednom od najvećih svjetskih brendova elektronske glazbe, a ujedno i prvim klubom koji se otvorio na Ibizi 1976. godine, njihov ulazak u Hrvatsku prekretnica je za domaću festivalsku i zabavnu scenu koja u budućnosti može iznjedriti sjajne pomake nabolje kao što su dolasci imućnijih gostiju te potencijalni dolasci drugih svjetskih brendova u Hrvatsku, prateći Amnesiu.

BSH Island nastavlja se ovog vikenda u Noa Beach Clubu, jednom od najimpresivnijih i najelegantnijih mjesta u jadranskoj regiji s epskim pogledom na kristalno plavo more, a u Hrvatsku donosi pravi okus Ibize. Ljubitelje vrhunske glazbe očekuju nastupi popularnih DJ zvijezda Marca Faraonea iz Pyramida i Ilaria Alicantea, rezidenta DJ Amnesia-e Luca Donzellija, španjolskog tehno-titana Paco Osunu, britanske house senzacije Richy Ahmeda, španjolske DJ zvijezde Dennis Cruza, Sidney Charlesa. Hrvatsku pak predstavljaju domaće snage Aldo Morro, Dea Tosh, DJ Organic, Full Ferry, Mony, Pablo Panda i Yakka. Uz klupska događanja, tu su izleti brodom te brojna druga iznenađenja.

Posjetitelji će moći neometano uživati u BHS Island partijima po novim pravilima i to: ukoliko posjeduju EU Digital Covid certifikat, potvrdu da su se oporavili od koronavirusa ili da su cijepljeni su s dvije doze ili pak ukoliko pruže negativan rezultat testiranja na koronavirus.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Obradović

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO