vanilla3103241

Vanilla Club u Splitu bio je mjesto uzbuđenja i dobre glazbe ovog Uskrsa, posebno kada je popularna glazbenica Jelena Rozga nastupila u nedjelju navečer. Klub je bio prepun energije, a atmosfera je bila zagrijana za nezaboravnu noć. Domaćini su pripremili poseban doček za posjetitelje koji su odlučili provesti Uskrs uz glazbu i ples. Jelena Rozga, omiljena pjevačica među mnogim generacijama, oduševila je publiku svojim nastupom. Njezine poznate pjesme poput "Bižuterija", "Razmažena" i "Tsunami" nisu samo puštene, već su i pjevane u glas s oduševljenom publikom.

Noć je bila također prilika za primijetiti da je Vanilla Club bio domaćin velikom broju lijepih dama. Djevojke su došle odjevene u svoje najbolje outfite, spremne za noć punu zabave. Uz sjajnu glazbu i pozitivnu atmosferu koju je stvorila Jelena Rozga, klub je bio mjesto gdje su se svi osjećali dobrodošlo i uživali u duhu praznika.

Vanilla Club je poznat po svojim noćnim događanjima i koncertima koji privlače raznovrsnu publiku. Ovog Uskrsa, klub je bio jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u Splitu. Svi koji su došli nisu samo uživali u glazbi, već i u druženju s prijateljima i upoznavanju novih ljudi.

Nastup Jelene Rozge dodatno je uljepšao večer i pridonio tome da Uskrs u Vanilla Clubu bude nezaboravan doživljaj za sve koji su ga posjetili. Svi prisutni mogli su doživjeti spoj vrhunske glazbe i dobre energije, čineći ovaj Uskrs jednim od najzapamćenijih.

U sljedećim danima, Vanilla Club nastavlja s svojim redovnim programom, nudeći širok spektar zabave i glazbe za sve ljubitelje noćnog života u Splitu. Ako ste propustili Uskrs u klubu, ne brinite - još mnogo sjajnih događanja očekuje vas u bliskoj budućnosti.

Tekst: G.K.
Fotografije: Damira Kalajzic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO