Na svjetski Dan glazbe započela je prva ljetna sezona kluba Imperium u splitskoj luci i to, trodnevnim elektronskim festivalom od 21. do 23. lipnja. Prvu večer nastupio je vodeći svjetski remixerski dvojac Freemasons pod vodstvom Russell Smalla, drugu nastupiti će - glazbeni brend MTV i DJ Chris Twist koji priprema obilje mash up hitova, a posljednju večer dašak balearskog house ugođaja donijet će španjolski producent Dr. Kucho.

Dvojac Freemasons je postao jednim od najpoznatijih izvođača u UK zahvaljujući svojim remiksevima velikih umjetnika poput Beyoncé, Kelly Rowland, Kylie Minogue. Poznati su zbog svog korištenja uzoraka i elemenata iz klasičnih klupskih / dance i disco pjesama te spajanja istih s novim zvukovima suvremenih plesnih žanrova. Zbog svojih vlastitih hitova kojima su zaradili mnogobrojne vrijedne nagrade te bili nominirani za prestižnu nagradu Grammy. Nastupali su širom svijeta, a u Hrvatskoj mnogo puta, međutim u Splitu nikada do sada, pa je ovo svojevrsna premijera.

Nakon dva desetljeća prisustva u glazbenoj industriji nitko ne može zaboraviti na španjolsku house senzaciju Dr. Kucha. Poznat je masama kao dugogodišnji DJ i producent sa preko 300 vlastitih izdanja, remixa i obrada a svoje "fanove" ne prestaje iznenađivati odličnim radovima iz dana u dan.

Od 1993. do danas bilježi izdanja, a svojim jedinstvenim house zvukom dobio je puno veću pozornost i broj slušatelja diljem zemlje od Europe do južne Amerike. Kuchova popularnost je rasla brzo te mu DJ Magazine daje titulu neospornog kralja španjolske house glazbe. Kada je 2006. hit Hallelujah poharao službenu top listu na Malti te u istom tjednu bio ispred Shakire, Madonne i Justin Timberlakea, bez dvojbe Kucho je postao svjetska priča. Obrade radova koje u originalu potpisuju U2, Cramberries, Portishead ili Michael Jackson dokaz su koliko je praktički svoj studijski rad odveo do savršenstva.

Pred Imperiumom je 90-ak dana ljetne sezone gdje će kroz klub prodefilirati preko 25 renomiranih inozemnih DJ-a, različitih performera, (plesačica, saksofonista, violinista, orkestara); organizirat će se večer trbušnog i salsa plesnih ritmova, modne revije, sportske manifestacije, gostovanja vodećih svjetskih glazbenih brendova. Jednom rječju London, Pariz i Ibiza stižu u Split.

Ambijent Imperiuma je magičan: dok plešete oko Vas uplovljavaju i isplovljavaju brodovi te se osjećate kao na krstarenju. Središnje mjesto ovog vrtloga je magični plesni podij ukrašen s preko 80 malih i velikih disko kugli, zvjezdano nebo, laserska, RGB i LED rasvjeta te ljetna terasa. Imperium bez sumnje vlada šarmantnim stilom te cjelovitim doživljajem i atmosferom.

Tekst: G.K. / Press
Fotografije: Imperium
{gallery}albumi/imperium210612:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO