golden0508231

Festival Golden Horn, koji se već tradicionalno održava u jednom od najčarobnijih mjesta na Jadranu, bračkom Bolu, ove se godine upisao kao najuspješniji u povijesti! Više od 10 000 posjetitelja, tijekom četiri dana koliko traje festival, plesalo je od ranih popodnevnih sati do ranih jutarnjih sati u 585 Clubu, čime se Bol dodatno pozicionirao među gradove koje svakako treba posjetiti tijekom ljetne sezone, ukoliko su na must have listi jedinstvene prirodne ljepote, nevjerojatna gastronomija, nautički raj i nezaboravni party koncept za cjelodnevnu zabavu.

585 Club s ponosom nosi titulu jednog od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu, a Golden Horn ga je uvrstio i na listu jednog od najposjećenijih. Prvi dan festivala bio je u znaku elektronskog nizozemskog, glazbenog čarobnjaka Bassjackers koji je pred prepunim klubom izveo neke od svojih najvećih hitova. Publiku je zagrijao Plastik Funk, umjetnik moderne elektronske plesne glazbe koji je već dobro poznat domaćoj publici, a koji je i ovaj put pokazao zašto ga s veseljem dočekuju u najpoznatijim klubovima diljem svijeta.

Nakon energičnog otvorenja, najveća bolska fešta nastavila se u ritmu francuskog DJ-a i pjevača Willyja Williama, koji je, između ostalih, izveo i njegove najtraženije pjesme uživo Ego i Mi Gente, a koje zajedno broje preko nevjerojatnih 4,2 milijarde pogleda na Youtube platformi. Willy je tijekom izjavio kako ga je Bol oduševio, da se ovdje osjeća sigurno i zadovoljno, a posebno ga je oduševila publika kojoj je obećao da neće puno proći do novog zajedničkog druženja. Bila je to noć za pamćenje, a ništa manje uzbudljivo nije bilo ni treći festivalski dan unatoć kiši uz Maddixa, nizozemskog DJ-a i producenta kojem se pridružila i Nora Van Elken.

A nakon nastupa domaćeg DJ-a Joe2Shinea, uslijedilo je pravo iznenađenje za bolsku publiku. Veliko finale ove četverodnevne festivalske groznice obilježio je nastup Bolesne braće, uz čije se hip hop ritmove i dobro poznate hitove pjevalo i plesalo do samog svitanja sunca. “Mogu reći kako je pravi gušt biti dio ovako dobrog organiziranog festivala te vidjeti toliko mladih ljudi kako se zabavljaju u jednoj od najljepših destinacija na Jadranu i 585 Clubu. Ovo je jedan od rijetkih klupskih nastupa koje smo radili u karijeri, no vidjevši kroz godine koju pozitivnu sliku i sam 585 Club širi, potpisujemo to i podržavamo“, izjavio je Pero Radojčić-Bizzo.

Bol je zbog svoje lokacije i prirodnih ljepota postao pravi nautički raj te godinama uspješno privlači goste iz cijelog svijeta. Golden Horn Festival i 585 Club otvorili su vrata Bola i prema mlađoj publici, a iznimno kvalitetnim programom i odličnom suranjom sa lokalnom zajednicom, sve uspješnije pozicioniraju Bol na listi najtraženijih ljetnih destinacija u svijetu, što je i ključ daljnjeg razvitka turizma.

“Golden Horn Festival vrhunac je ljetne sezone kluba, a našim smo cjelodnevnim konceptom i programom pokušali podići iskustvo posjetitela Bola na jednu novu razinu. Golden Horn počinje u ranim popodnevnim satima, na jednoj od najljepših plaža svijeta, a nakon zalaska sunca, goste očekuje potpuno drugačiji doživljaj u 585 Clubu. Bilo je ovo rekordno izdanje festivala, s više od 10.000 posjetitelja, što je samo potvrda da smo na pravom putu da Bol u svijetu postane prepoznatljiv kao vodeća ljetna destinacija, ne samo zbog svojih čuvenih prirodnih ljepota, već kao jedinstvena turistička i nautička meka za sve željne dobrog provoda na svjetskoj razini“, izjavio je Mate Ivančić, vlasnik 585 Cluba.

Plesni program kluba zabavljat će brojne posjetitelje do samog kraja ljeta, a to znači da će ponedjeljak i dalje biti u znaku koncepta Amsterdam district koji predvoditi nizozemski DJ Millean, izvođač koji trenutno s preko 10 milijuna pregleda na Spotifyju osvaja svjetsku scenu te dijeli pozornice s najvećim imenima svjetske house scene. Stereophonic takeover 9. kolovoza dovodi Marca Lyjsa, 13. kolovoza Simona Emmea, 15. kolovoza talijanskog avangardnog DJ-a Paola Barbata i američkog Leeja Wilsona, a dan nakon dolaze i talijanski house virtuoz Marui Fly i DJ Vitto, koji je poznat po svojoj kombinaciji minimal zvuka s houseom, tech-houseom i techom.

Petak znači da je vrijeme za vruće ritmove Gold’s Finest koji dovodi Weekly Residente Reu, Dadooa i Vedrana Cara dok se subotom pleše uz koncept Lolly. Nakon nastupa Severine i Vesne Pisarović, ovogodišnji koncertni program predstavlja još jednu glazbenu divu. Za sam kraj ljeta sprema se možda i najveći live spektakl - Doris Dragović zatvorit će klupsku sezonu 26. kolovoza, a posjetitelje očekuje pravi glazbeni vremeplov kroz njezinu jedinstvenu i neponovljivu karijeru.

Ulaznice za sve programe i gostovanja mogu se osigurati putem sustava Entrio, kao i na blagajni kluba. Više informacija o 585 Clubu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba, Facebook stranici te Instagram profilu.

Tekst: Press
Fotografije: Niko Goga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO