Klub Kontesa Zagreb - Ivana Marić - 12.11. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. studenog 2022. god. u 20:02

maric1211221

 

Glazbenica Ivana Marić, u subotu 12.11. proslavila je svoj četrdeseti rođendan na najljepši mogući način, koncertom za svoje najbliže suradnike i najbrže fanove u klubu Kontesa, Zagreb. Posebnu večer otvorila je pjesmom 'Kako je s njom', kojom se vrlo uspješno predstavila na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, nakon čega je uslijedio niz uspješnica kao što je 'Divota od života', 'Nađi vremena za ljubav', 'Tebe voljeti', 'Trn i cvijet', ali i neke posebne koje je napisala u svojim prvim glazbenim koracima. Kao posebni gosti na pozornici su joj se pridružili skladatelj, gitarist i producent Zoran Mišolongin koji je ujedno i autor njezinog posljednjeg singla 'Kako je s njom', prijatelj i suradnik Luka Banić, harfistica Doris Karamatić uz koju je otpjevala nekoliko sevdaha, Filip Gjud, kao i vrhunski glazbenici bras sekcije Vanja Ileković, Davor Dropuljić, Andrej Henigmann, Mario Hegedić, članovi Ivaninog stalnog pratećeg benda kojeg čine Dario Horvat, Boris Novak, Emil Bišćan, Krešo Stankić, Tomislav Kraljević i Vjekoslav Cepanec, te prateći vokali Matea Majerle i Danijela Večerinović.

 

Lude zabave sigurno nije manjkalo, ali niti emocija koje su se osjećale u svakom taktu otpjevane pjesme, a koje je nesebično i sa srcem poklanjala svojim uzvanicima, što nam je u konačnici i sama povjerila, 'Srce mi je htjelo iskočiti iz grudi. Toliku količinu ljubavi i milosti nisam mogla ni zamisliti. Svi najvažniji ljudi mog života ispred mene, koji sjede i slušaju svaku moju riječ i otpjevanu notu. Presretna sam što sam uspjela izrealizirati ovu ideju koju gajim već dugo i velika mi je želja da ovakvi koncerti postanu redovni i da širimo tu ljubav i predivnu glazbu diljem Lijepe Naše, ali i šire', ispričala je Ivana, a osim prijatelja i bliskog kruga ljudi, rođendanski koncert uveličali su svojim dolaskom i dobrim željama mnogi suradnici među kojima i Branimir Farkaš, profesorica Denis Vasilj, Dalibor Petko, Tamara Despot, te influenserica Ana Zibar. 'Neizmjerno sam zahvalna mom bendu i gostima koji su mi se pridružili na pozornici i muzicirali samnom; harfistici Doris Karamatić, Luka Banić,Zoran Mišolongin, Filip Gjud, Vanja Ileković, Davor Dropuljić , Vjekoslav Cepanec, Andrej Henigmann , Mario Hegedić', dodala je Ivana Marić.

 

Tekst: Press
Fotografije: Vjeko Šunjić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.