Wendy Robin zapalila Revelin PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on utorak, 20. prosinca 2011. godine u 20:41 sati   

 

Karipska dance pjevačica Wendy Robin svoj je prvi koncertni nastup na europskom tlu prije nekoliko dana održala u Dubrovniku, gdje je nastupila kao zvijezda večeri na godišnjici popularnog Culture Cluba Revelin. Nakon jugoistočne Azije i nanizanih uspjeha na tom tržištu, svoju europsku karijeru započela je upravo spektakularnim showom u Dubrovniku, a nastupila je uz DJ Pullyja, poznatog dubrovačkog DJa i u pratnji sjajnih plesačica pod vodstvom Nine Bunjevac.

 

Dubrovačka publika nije skrivala oduševljenje vokalisticom koja se unatoč već izgrađenoj karijeri u Aziji i Kanadi u našoj Hrvatskoj zapravo tek razotkriva publici, a ples uz Wendyne karipske i dance ritmove, te njezine hitove „The Life of the Party“, „Welcome to Hong Kong“, „Can't Get Enough of Your Love“ i mnoge druge, potrajao je do sitnih sati. Tijekom posljednjeg seta, Wendy je iz publike bodrilo gotovo dvije tisuće ljudi, a ova je karizmatična pjevačica obećala da će se zasigurno ponovno vratiti na pozornicu kluba Revelin i to već tijekom ljetnih mjeseci.

 

Wendy je u razgovoru s medijima nakon koncerta u Revelinu otkrila da trenutačno radi na svojem drugom albumu, na kojem će uz dosadašnje suradnike iz Kanade i Hong Konga surađivati i hrvatski producenti.

 

Koga je odabrala za svoj uži producentski tim Wendy zasad ne otkriva, ali najavljuje da želi prvo na hrvatsko, pa potom i na europsko tržište već s početkom 2012. godine plasirati svoj novi singl.

 

Izvor: Press služba

    Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
  •  

 

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr