Urnebesna ljetna sezona u punom je jeku. Zasigurno ste diljem obale sreli atraktivne barmene, divili se njihovim performansima i uživali u misterioznim koktel kombinacijama. Ako ste u samo jednom trenu pustili mašti na volju i pomislili 'Ja bi htio biti barmen!' na pravom ste mjestu.

24.09. u Rijeci nakon ljetne stanke započinje nova škola barmena u organizaciji Udruge konobara i barmena Hrvatske. Škola se odvija u malim grupama uz individualni pristup jer je naglasak na pojedincu i njegovom usavršavanju. Program škole obuhvaća teoriju, classic style izradu koktela, free style – metodu atraktivnog točenja te stručnu praksu kako bi se polaznici pripremili na stvarne uvijete rada u baru.

Učenici tijekom škole pripremaju sve koktele te na taj način usporedno usvajaju teoriju i praksu i formiraju se u kvalitetnog barmena koji će svojim znanjem i vještinom zadiviti vlasnike barova te time graditi turističku sliku naše države.

Program tečaja zadovoljava kriterije stranih organizacija, a predsjednik Udruge ujedno je i ambasador za WFA (World Flair Association - svjetska organizacija za barmene). Završenom školom barmena polaznici dobivaju diplomu te ono najvažnije - znanje i kako ga primjeniti.

Udruga konobara i barmena Hrvatske osnovana je u svrhu unapređenja, poticanja i promicanja konobarske i barmenske djelatnosti te podizanja kvalitete cjelokupnog ugostiteljskog kadra kako u našem gradu tako i u državi pa i šire. Kroz školu barmena i 9 godina aktivnog djelovanja, Udruga je ostvarila zavidne rezultate.

Barmeni koji su uspješno završili školu imali su prilike raditi po najboljim cocktail barovima duž obale, a i šire te se predstaviti kao kompletna osoba – zabavna, vesela, ali prvenstveno stručna i profesionalna.

Prijave za školu barmena su u tijeku, mjesta ima malo, prijavite se na vrijeme i uplovite u kreativni i maštovit koktel svijet.

Detalje o Školi barmena pronaći ćete na službenoj stranici Udruge www.barmen.hr u rubrici Škola barmena.

Izvor: Press služba

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO